fbpx

Pangal: Συμμετείχε σε ανακαίνιση κτιρίου στο Παρίσι

Pangal-Παρίσι
Print Friendly, PDF & Email

Η Pangal συμμετείχε με μια ακόμη σύγχρονη και άρτια ποιοτικά κατασκευή, στην ανακαίνιση ενός κτιρίου σε προάστιο του Παρισιού.

Κατασκεύασε κάγκελα για μια στρογγυλή και ανισόπεδη επιφάνεια περίφραξης ενός οικοπέδου. Παρά τον βαθμό δυσκολίας και την ιδιαιτερότητα της κατασκευής, η Pangal πέτυχε τον στόχο της.

Κατασκεύασε και τοποθέτησε ταμπλό από αλουμίνιο, με ραμποτέ, πλαισιομένο από τα προφίλ της εταιρείας. Ανάμεσα κατασκεύασε κολώνες αλουμινίου για να κρύψει τις παλιές τσιμεντένιες, όπως επίσης και δύο πόρτες οι οποίες τοποθετήθηκαν με τον ίδιο σχεδιαστικό χαρακτήρα.

Οι έξυπνες επιλογές της Pangal, εξασφάλισαν την ιδιωτικότητα του χώρου και το άρτιο αποτέλεσμα της καλαίσθητης δημιουργίας, όπου και χαροποίησε τους ιδιοκτήτες.

Απάντηση