Πάγκαλος: Τοποθέτηση σύγχρονου τεχνολογικού εξοπλισμού στην εταιρεία του κ. Βασιλείου

Πάγκαλος-εξοπλισμός

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε άλλη μία τοποθέτηση σύγχρονου τεχνολογικού εξοπλισμού από την εταιρεία Πάγκαλος στο Αθήνα και συγκεκριμένα στην εταιρεία του Κου Βασιλείου.

Η εταιρεία του Κου Βασιλείου εμπιστεύτηκε την τεχνογνωσία, & την τεχνική υποστήριξη της Πάγκαλος & την επέλεξε για την απόκτηση του κέντρου επεξεργασίας, της Εmmegigroup & συγκεκριμένα του μοντέλου PHANTOMATIC X4.

Πρόκειται για ένα μοντέλο τεσσάρων αξόνων με αυτόματη τοποθέτηση των μεγγενών, & αυτόματη αλλαγή των εργαλείων, ηλεκτρονικό στοπάρισμα σε όλες τις μοίρες με περιστροφή της κεφαλής & επεξεργασία σε μεγάλη διάσταση προφίλ.

Είναι κλειστού τύπου, μειώνει τον θόρυβο κατά την διάρκεια της επεξεργασίας και παρέχει απόλυτη ασφάλεια στον χειριστή.

Το PHANTOMATIC X4 συμπλήρωσε το νέου τύπου διπλό πριόνι PRECISION TS2 550 της Emmegi και αποτελεί πλέον μια πλήρη γραμμή παραγωγής και συμβάλλει τα μέγιστα στην παραγωγική διαδικασία της εταιρείας.

Η εταιρία Πάγκαλος θα ήθελε να ευχαριστήσει την εταιρία του Κου Βασιλείου για την εμπιστοσύνη, την προτίμηση και την άψογη συνεργασία που επέδειξε ενώ από την πλευρά της δεσμεύεται ότι όπως άλλωστε κάνει όλα αυτά τα χρόνια έτσι & τώρα θα βρίσκεται δίπλα σε όλους αυτούς που την εμπιστεύτηκαν ή πρόκειται να την εμπιστευτούν στο μέλλον.

Απάντηση