Πάγκαλος: Τοποθέτηση σύγχρονου τεχνολογικού εξοπλισμού στην εταιρεία «ΣΑΠΟΥΝΑΣ Ι. – ΜΠΑΚΑΛΟΥΜΗΣ Π. ΟΕ»

σύγχρονου-τεχνολογικού-εξοπλισμού

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε άλλη μια τοποθέτηση σύγχρονου τεχνολογικού εξοπλισμού από την εταιρεία ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΑΕ στην εταιρεία του Κου ΣΑΠΟΥΝΑ Ι. & ΜΠΑΚΑΛΟΥΜΗ Π. ΟΕ στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης.


Η εταιρεία του Κου ΣΑΠΟΥΝΑ Ι. & ΜΠΑΚΑΛΟΥΜΗ Π. ΟΕ εμπιστεύτηκε την τεχνογνωσία & την τεχνική υποστήριξη της ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΑΕ & την επέλεξε για την απόκτηση του ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ EMMEGI MOD. PHANTOMATIC M3.

Πρόκειται για ένα κέντρο επεξεργασίας CNC, με 3 ελεγχόμενους άξονες. Η κεφαλή έχει τρεις σταθερές θέσεις που επιτρέπουν την κατεργασία σε τρεις πλευρές του κομματιού. Σχεδιασμένο για ράβδους η κομμάτια αλουμινίου, pvc, ελαφρά κράματα ή ατσάλι μέχρι και 2mm. Στην αριστερή πλευρά του διαδρόμου υπάρχει ένα πνευματικό stopper για την τοποθέτηση του προφίλ ενώ οι μέγγενες τοποθετούνται αυτόματα από τον Χ άξονα. Προσθέτοντας ένα δεύτερο προεραιτικό stopper στην δεξιά πλευρά το μηχάνημα μπορεί να επεκτείνει την κατεργασία ραβδών εως το διπλάσιο της ικανότητας εργασίας.

Πάγκαλος-τοποθέτηση-εξοπλισμού

Επί πλέον είναι εξοπλισμένο με ένα κινούμενο επίπεδο εργασίας για την καλύτερη φόρτωση/εκφόρτωση του τεμαχίου. Αυτό επιτρέπει επίσης σημαντική αύξηση στο τμήμα κατεργασίας.

Πάγκαλος-τοποθέτηση-εξοπλισμού

Η εταιρεία ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε. θα ήθελε να ευχαριστήσει την εταιρεία του Κου ΣΑΠΟΥΝΑ Ι. & ΜΠΑΚΑΛΟΥΜΗ Π. ΟΕ για την εμπιστοσύνη, την προτίμηση και την άψογη συνεργασία που επέδειξε ενώ από την πλευρά της δεσμεύεται ότι όπως άλλωστε κάνει όλα αυτά τα χρόνια έτσι & τώρα θα βρίσκεται δίπλα σε όλους αυτούς που την εμπιστεύτηκαν ή πρόκειται να την εμπιστευτούν στο μέλλον.

Πάγκαλος-τοποθέτηση-εξοπλισμού
Πάγκαλος-τοποθέτηση-εξοπλισμού

Πηγή: pagalos.gr

Απάντηση