Πάγκαλος: Τοποθέτηση σύγχρονου τεχνολογικού εξοπλισμού στην εταιρεία του Κου Πίτου

Κου-Πίτου

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε άλλη μία τοποθέτηση σύγχρονου τεχνολογικού εξοπλισμού από την εταιρεία ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε. στην Νάουσα και συγκεκριμένα στην εταιρεία του Κου Πίτου.


Η εταιρεία του Κου Πίτου εμπιστεύτηκε την τεχνογνωσία, & την τεχνική υποστήριξη της ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε. & την επέλεξε για την απόκτηση του κέντρου επεξεργασίας της ΕΜΜΕGI GROUP & συγκεκριμένα του μοντέλου PHANTOMATIC M3.

Πρόκειται για ένα κέντρο επεξεργασίας CNC, με 3 ελεγχόμενους άξονες. Η κεφαλή έχει τρεις σταθερές θέσεις που επιτρέπουν την κατεργασία σε τρεις πλευρές του κομματιού. Σχεδιασμένο για ράβδους η κομμάτια αλουμινίου, pvc, ελαφρά κράματα ή ατσάλι μέχρι και 2mm. Στην αριστερή πλευρά του διαδρόμου υπάρχει ένα πνευματικό stopper για την τοποθέτηση του προφίλ ενώ οι μέγγενες τοποθετούνται αυτόματα από τον Χ άξονα.

Προσθέτοντας ένα δεύτερο προαιρετικό stopper στην δεξιά πλευρά το μηχάνημα μπορεί να επεκτείνει την κατεργασία ράβδων έως το διπλάσιο της ικανότητας εργασίας. Επί πλέον είναι εξοπλισμένο με ένα κινούμενο επίπεδο εργασίας για την καλύτερη φόρτωση/εκφόρτωση του τεμαχίου. Αυτό επιτρέπει επίσης σημαντική αύξηση στο τμήμα κατεργασίας.

πάγκαλος-τοποθέτηση-σύγχρονου-τεχνολογικού-εξοπλισμού-κου-πίτου

Η εταιρεία ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε. θα ήθελε να ευχαριστήσει την εταιρεία του Κου Πίτου για την εμπιστοσύνη, την προτίμηση και την άψογη συνεργασία που επέδειξε ενώ από την πλευρά της δεσμεύεται ότι όπως άλλωστε κάνει όλα αυτά τα χρόνια έτσι & τώρα θα βρίσκεται δίπλα σε όλους αυτούς που την εμπιστεύτηκαν ή πρόκειται να την εμπιστευτούν στο μέλλον.

πάγκαλος-τοποθέτηση-σύγχρονου-τεχνολογικού-εξοπλισμού-κου-πίτου

Πηγή: pagalos.gr

Απάντηση