Πάγκαλος: Τοποθέτηση σύγχρονου εξοπλισμού στην εταιρεία του Κου Λαδόπουλου

Λαδόπουλου

Άλλος ένας μεγάλος σύγχρονος εξοπλισμός πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία Πάγκαλος Α.Ε. στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην εταιρεία του Κου Λαδόπουλου.


Πρόκειται για το κέντρο επεξεργασίας CNC της Emmegi Group mod. PHANTOMATIC M3.

Η εταιρεία του Κου ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ εμπιστεύτηκε την τεχνογνωσία καθώς επίσης και την τεχνική υποστήριξη της εταιρείας ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε. και την επέλεξε για την απόκτηση του κέντρο επεξεργασίας PHANTOMATIC M3.

Πρόκειται για ένα κέντρο επεξεργασίας CNC, με 3 ελεγχόμενους άξονες. Η κεφαλή έχει τρεις σταθερές θέσεις που επιτρέπουν την κατεργασία σε τρεις πλευρές του κομματιού. Σχεδιασμένο για ράβδους η κομμάτια αλουμινίου, pvc, ελαφρά κράματα ή ατσάλι μέχρι και 2mm. Είναι εφοδιασμένο με μια αυτόματη αποθήκη τεσσάρων θέσεων και προαιρετικά μπορεί να μπει και μία δεύτερη.

Η εταιρεία ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε. αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Emmegi Group για όλη την Ελλάδα, θα ήθελε να ευχαριστήσει την εταιρεία του Κου ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ για την εμπιστοσύνη, την προτίμηση και την άψογη συνεργασία που επέδειξε ενώ από την πλευρά της δεσμεύεται ότι όπως άλλωστε κάνει όλα αυτά τα χρόνια έτσι και τώρα θα βρίσκεται δίπλα σε όλους αυτούς που την εμπιστεύτηκαν ή πρόκειται να την εμπιστευτούν στο μέλλον, με απόλυτη συνέπεια, σοβαρότητα και τεχνογνωσία, το τρίπτυχο της επιτυχίας μας.

Πηγή: pagalos.gr

Απάντηση