Πάγκαλος: Το πρώτο κέντρο ΤΚΕ 954 εγκαταστάθηκε στην εταιρεία JVS

Πρωτιά στην Ελλάδα μέσω της εταιρείας JVS του Κου ΤΖΕΒΕΛΕΚΑ.


Το πρώτο κέντρο ΤΚΕ 954 της ΤΕΚΝΑ η οποία πλέον ανήκει στον όμιλο της EMMEGI GROUP, εγκαταστάθηκε και λειτουργεί στην εταιρεία JVS στο εργοστάσιο στην Θήβα.

Το ΤΕΚΝΑ ΤΚΕ 954 είναι πραγματικά στολίδι στον χώρο των κέντρων επεξεργασίας και έρχεται να προστεθεί στην ήδη πλούσια γκάμα των κέντρων της EMMEGI συμπληρώνοντας ένα μεγάλο και πανέμορφο παζλ.

Η εταιρεία ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΑΕ που είναι και ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της EMMEGI δεν κρύβει την ικανοποίηση της για το νέο απόκτημα που ήρθε να προστεθεί στην μεγαλύτερη οικογένεια κέντρων επεξεργασίας.

Η EMMEGI είναι η εταιρεία που επί σχεδόν 50 χρόνια προπορεύεται τεχνολογικά αλλά και από θέμα ποιοτικής ποικιλίας μηχανημάτων διαθέτοντας μηχανήματα για όλες τις ανάγκες αλλά και για όλα τα βαλάντια θέλοντας να δώσει την δυνατότητα τεχνολογικής ανάπτυξης σε όλους τους κατασκευαστές.

Πάγκαλος-JVS-ΤΚΕ-954

Η εταιρεία JVS και ο ιδιοκτήτης της Κος Ιωάννης Τζεβελέκας έχοντας συνεργαστεί με την ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΑΕ ξανά με ένα μεγάλο εξοπλισμό με διπλά πριόνια και κέντρο επεξεργασίας PHANTOMATIC επέλεξε ξανά την εταιρεία Πάγκαλος για το νέο του εξοπλισμό ασφαλώς ικανοποιημένος από την προηγουμένη συνεργασία που είχαν, η σχέση πλέον έχει περάσει σε πολύ φιλικό επίπεδο και καλύπτετε από εκτίμηση και αμοιβαία εμπιστοσύνη ένα κλίμα που μεταφέρεται στην δεύτερη γενιά η οποία δείχνει πολύ καλά στοιχεία για την συνέχιση αυτή της καλής πορείας και των δυο εταιρειών.

Πάγκαλος-JVS-ΤΚΕ-954

Ο Κος Μιχάλης Πάγκαλος εκ μέρους της εταιρείας αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει και δημόσια τις θερμές ευχαριστίες τόσο στον Κο Γιάννη Τζεβελέκα καθώς επίσης και στα παιδιά του Βασίλη και Αγγελική για την προτίμηση και την εμπιστοσύνη που τους επέδειξαν και στον δεύτερο μεγάλο και σύγχρονο εξοπλισμό τους και τους υπόσχεται ότι θα είναι πάντα στον πλευρό τους.

Απάντηση