Πάγκαλος: Συμμετοχή στην έκθεση BAU 2019 ως αντιπρόσωπος της Emmegi Group

Πάγκαλος-Emmegi-Group

Mε επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η γνωστή σε όλους μας έκθεση BAU 2019 στο Μόναχο της Γερμανίας από τις 14 έως και 19 Ιανουαρίου.


Εντυπωσιακό για άλλη μία φορά υπήρξε το περίπτερο της Emmegi Group στο οποίο οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δούνε από κοντά και για πρώτη φορά νέα μοντέλα όπως τα καινούργια διπλά πριόνια Precision T2 E HS, και τα νέα κέντρα επεξεργασίας τεσσάρων αξόνων COMET X4 & πέντε αξόνων COMET R6 HP.

Η εταιρεία Πάγκαλος αποκλειστική αντιπρόσωπος της Emmegi για την Ελλάδα και συγκεκριμένα οι κ.κ. Μιχάλης Πάγκαλος και Δημήτρης Πάγκαλος παραβρέθηκαν καθ’ όλη την διάρκεια της έκθεσης από όπου αποκόμισαν τις καλύτερες εντυπώσεις και όπως δήλωσε ο κύριος Πάγκαλος η φετινή έκθεση υπήρξε μεγαλειώδης από άποψη τεχνολογικών εκθεμάτων και ποικιλίας προϊόντων.

Στην αποστολή της Πάγκαλος στην Γερμανία συμμετείχαν πολλοί πελάτες & συνεργάτες της εταιρείας που παρακολούθησαν από κοντά όλα τα νέα προϊόντα της Emmergi Group τόσο σε επίπεδο μηχανολογικού εξοπλισμού όσο & σε επίπεδο προγραμματισμού & ελέγχου της παραγωγής.

Οι κύριοι πελάτες και φίλοι της εταιρίας Πάγκαλος έχοντας αποκομίσει τις καλύτερες εντυπώσεις από την έκθεση ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη έκθεση.

H εταιρεία Πάγκαλος θέλει να ευχαριστήσει όλες αυτές τις εταιρείες που παρευρέθησαν μαζί στην Γερμανία & που εμπιστεύτηκαν την πολύχρονη πείρα της για τον εξοπλισμό του κατασκευαστικού τους.

Απάντηση