Ολοκληρώθηκε ο μεγάλος διαγωνισμός Εξοικονομώ ΙΙ by Aluminco

Η Aluminco, πρωταγωνιστής σε προωθητικές ενέργειες με άμεσο οικονομικό όφελος, έδωσε την ευκαιρία σε έναν υπερτυχερό να κερδίσει μετά από κλήρωση, τα κουφώματα του σπιτιού του.


Η προωθητική ενέργεια έτρεξε για 45 ημέρες μέσω της επίσημης σελίδας της εταιρείας στο facebook, συγκέντρωσε 1.300 πανελλαδικές συμμετοχές και χιλιάδες θετικά σχόλια για την πρωτοβουλία της.

Μετά από κλήρωση παρουσία συμβολαιογράφου, προέκυψε ο σούπερ τυχερός νικητής του διαγωνισμού μας «Εξοικονομώ ΙΙ by ALUMINCO» που κέρδισε κουφώματα αξίας έως 10.000€ για την κατοικία του!

Η νικήτρια του Διαγωνισμού είναι η κα Γεωργία Βέτσου, κάτοικος Αθηνών, όπου σε σχετική της ανάρτηση στην επίσημη σελίδα της εταιρείας μας, δήλωσε: «Μας δώσατε πραγματικά μεγάλη χαρά. Ξέρουμε την ποιότητα και την αξιοπιστία της εταιρίας σας. Ευχόμαστε Καλές γιορτές σε όλη την οικογένεια της ALUMINCO.!!! Ευχαριστούμε πολύ!!».

Ο Σπύρος Γριβέας, Διευθυντής Marketing & Επικοινωνίας της ALUMINCO, τόνισε:

«Όπως είδαμε στον διαγωνισμό, ο κόσμος δεν σταματά να μας εκπλήσσει με τα σχόλια του και να διψάει για την ενεργειακή θωράκιση της κατοικίας του. Τα επιδοτούμενα προγράμματα χρίζουν περαιτέρω ενίσχυσης, επομένως εταιρικές πρωτοβουλίες όπως αυτή θα πρέπει να ενταχθούν στο καλεντάρι όλων των εταιρειών. Η ALUMINCO, ως είθισται, επιβεβαιώνει τον πολύπλευρο και σημαντικό χαρακτήρα της ενώ ο διαγωνισμός αυτός είναι μόνο η αρχή και θα βρίσκεται στο επίκεντρο των δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης για την νέα χρονιά»

Απάντηση