ΟΙΚΟΔΟΜΗ 2020: Η έκθεση του Κλάδου των Κατασκευών στις 16-18 Οκτωβρίου 2020

ΟΙΚΟΔΟΜΗ

Η έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ αποτελεί την επαγγελματική έκθεση του κατασκευαστικού κλάδου της χώρας προσανατολισμένη στους επαγγελματίες και στην εξωστρέφεια των ελληνικών επιχειρήσεων.


Η ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO θα διοργανωθεί 16-18 Οκτωβρίου 2020 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo και αποτελεί το σημαντικότερο γεγονός του κλάδου της οικοδομής και των κατασκευών.

Η έκθεση συγκεντρώνει εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των προϊόντων, υλικών και υπηρεσιών και τις φέρνει σε επαφή με ένα απόλυτα εξειδικευμένο κοινό από αρχιτέκτονες, μηχανικούς, κατασκευαστές, επαγγελματίες, τεχνίτες αλλά και με στελέχη από ελληνικές και διεθνείς κατασκευαστικές εταιρείες.

Στόχος της έκθεσης ΟΙΚΟΔΟΜΗ είναι να αποτυπώσει τη δυναμική του κατασκευαστικού κλάδου και να αποτελέσει τη σημαντικότερη πλατφόρμα επαγγελματικών επαφών, ιδιαίτερα σε μια περίοδο όπου επιβεβαιώνεται η σημαντική ανάκαμψη του κλάδου στην Ελλάδα.

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ

Η Κλαδική Έκθεση ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ,πραγματοποιείται παράλληλα με την έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ στον ίδιο εκθεσιακό χώρο, τις ίδιες ημερομηνίες.

Στην έκθεση συμμετέχουν οι κορυφαίες εταιρείες παραγωγής, κατασκευής και εμπορίας προϊόντων αλουμινίου, μηχανημάτων και υπηρεσιών αντιπροσωπεύοντας έναν από τους σημαντικότερους τομείς της Ελληνικής βιομηχανίας.

ΟΙΚΟΔΟΜΗ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ
Architects talk by Archisearch.gr

Το επιτυχημένο συνέδριο για το σύγχρονο design και την αρχιτεκτονική πραγματοποιείται στην έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO σε συνεργασία με το Archisearch.gr και τον Βασίλη Μπαρτζώκα. Το συνέδριο προσελκύει χιλιάδες αρχιτέκτονες/αρχιτεκτονικά γραφεία από όλη την Ελλάδα.

OPEN SPACE 2020

Το OPEN SPACE αποτελεί ένα 3ήμερο εκδηλώσεων, παράλληλα με τη διεξαγωγή της έκθεσης, διοργανώνεται από το περιοδικό BUILDING GREEN και περιλαμβάνει παρουσιάσεις, case studies σχετικά με:

  • την Αειφορία,
  • την πράσινη ανάπτυξη,
  • τις τεχνολογίες Εξοικονόμησης Ενέργειας.

Αναμένεται επίσης και μία σειρά εκδηλώσεων από κορυφαίους επαγγελματικούς φορείς του κατασκευαστικού κλάδου.

ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ – 26 ΧΩΡΕΣ – ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ – Β2Β ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

Συνεχίζεται και διευρύνεται το επιτυχημένο πρόγραμμα εξωστρέφειας στην έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ, ανάμεσα σε εκθέτες και εκπροσώπους μεγάλων κατασκευαστικών εταιρειών του εξωτερικού.

Οι χώρες στόχοι από τις οποίες η έκθεση οργανώνει επιχειρηματικές αποστολές είναι:

Αζερμπαϊτζάν, Αίγυπτος, Αλβανία, Αυστρία, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Βουλγαρία, Γεωργία, Ιορδανία, Ιράκ, Ιράν, Ισραήλ, Ιταλία, Καζακστάν, Κένυα, Κροατία, Κύπρος, Λίβανος, Μαρόκο, Μαυροβούνιο, Μολδαβία, Παλαιστίνη, Ρουμανία, Σαουδική Αραβία, Σερβία, Τουρκία, Τυνησία.

ΟΙΚΟΔΟΜΗ

Για περισσότερες πληροφορίες: εδώ

προσθήκη σχολίου

Απάντηση