Οι υπερανθεκτικές πούδρες Βαφής Interpon D2525 της AkzoNobel στο Ντουμπάι – AtlantisTheRoyal

Οι αρχιτεκτονικές υπερανθεκτικές πούδρες Βαφής Interpon D2525 της AkzoNobel ενισχύουν την προστασία του πιο πρόσφατου υπερπολυτελούς ξενοδοχείου και Resort στο Ντουμπάι, Atlantis The Royal, με πούδρες που μιμούνται την τερακότα, και διασφαλίζουν την ομορφιά και το στυλ για τις επόμενες γενιές.


Κατασκευασμένο σε δύο δομές τύπου Lego που συνδέονται με μια γέφυρα, το έργο 1,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων είναι το πιο πρόσφατο κόσμημα στην κορωνίδα των πολυτελών Hotels and Resorts του Ντουμπάι, και άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό στις 10 Φεβρουαρίου 2023. Η μοναδική αυτή ιδέα σχεδιάστηκε από το βραβευμένο διεθνούς φήμης γραφείο Kohn Pedersen Fox Associates.

Η πρόκληση για το τους σχεδιαστές και αρχιτέκτονες ήταν να βρουν μία πούδρα που θα μπορούσε να προστατεύσει τις επιφάνειες αλουμινίου σε ένα κλίμα υπερβολικής ζέστης και διαβρωτικής αλατονέφωσης από τη θάλασσα και να έχει ταυτόχρονα την αισθητική της τερακότας του τοπίου του Ντουμπάι.

Η λύση ήταν οι υπερναθεκτικές πούδρες βαφής Interpon D2525 με κωδικούς YE396W, YD386W, YM376W που παρέχουν την κλασική όψη της τερακότας, χωρίς να έχoυν κανένα από τα μειονεκτήματα της προμήθειας, μεταφοράς, τοποθέτησης και συντήρησης του φυσικού υλικού.

Όπως αναφέρει και ο Sanal Limoncuoglu, Commercial Director Powder Coatings South & East Europe and Middle East and Africa, το έργο είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα της συνεχούς δέσμευσης της Interpon να υποστηρίζει τους συνεργάτες της με καινοτόμες και βιώσιμες λύσεις: «Τα εξαίρετα κτίρια χρειάζονται και εξαιρετικές λύσεις. Η ποικιλία των αρχιτεκτονικών πουδρών βαφής δίνει στους αρχιτέκτονες και σχεδιαστές τη δυνατότητα να κάνουν το αδύνατο δυνατό και τα όνειρα πραγματικότητα. Τα προϊόντα μας επιλέχθηκαν γιατί έχουν την ικανότητα να βοηθούν στη δημιουργία γήινων φυσικών τόνων και ταυτόχρονα να πληρούν τις βιομηχανικές προδιαγραφές και τις απαιτητικές καιρικές συνθήκες».

Απάντηση