Οι θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας Siamo στην 44η έκθεση Athens Home Expo 2019

Siamo

Εδώ και 40 χρόνια στη Siamo πρωτοπορούμε και καινοτομούμε παραμένοντας η νούμερο ένα επιλογή για όσους δεν διαπραγματεύονται την ασφάλεια του χώρου τους.


Η εμπιστοσύνη που δείχνετε στην εταιρεία Siamo είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή μας για την ευθύνη που φέρουμε ως σχεδιαστές και κατασκευαστές προϊόντων ασφαλείας και είναι μεγάλη τιμή να γνωρίζουμε ότι για τους χιλιάδες πελάτες μας, το όνομα μας είναι συνώνυμο της απόλυτης ασφάλειας.

Θα μας βρείτε και φέτος στον εκθεσιακό μας χώρο στα πλαίσια της 44ης έκθεσης Athens Home Expo, όπου μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά για όλα τα προϊόντα της εταιρείας μας.

Θα μπορέσετε να δείτε από κοντά πως είναι κατασκευασμένες οι θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας Siamo και ποια είναι τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους που εξασφαλίζουν ότι δεν παραβιάζονται.

Πιο συγκεκριμένα θα δείτε ποια είναι τα πέντε διαφορετικά μοντέλα θωράκισης που παράγουμε, τις θωρακισμένες πόρτες με τζάμι, τις τοξωτές πόρτες ασφαλείας, τις μοντέρνες αξονικές πόρτες ασφαλείας, πυράντοχες θωρακισμένες, αλεξίσφαιρες, τις ειδικές κατασκευές για χρυσοχοΐα & τράπεζες καθώς και τα ειδικά κάγκελα ασφαλείας της εταιρείας μας.

Στο εκθεσιακό περίπτερο της Siamo μπορείτε ακόμη να ενημερωθείτε για τα πλέον σύγχρονα συστήματα κλειδώματος για την θωρακισμένη πόρτα του σπιτιού σας ή της πολυκατοικίας σας καθώς και για χρηματοκιβώτια υψηλής ασφάλειας.

Μη διστάσετε να ζητήσετε από τους ειδικευμένους συνεργάτες μας ιδέες και λύσεις για ειδικές κατασκευές και για κεντρικές εισόδους κτιρίων.

Η εταιρεία Siamo σας περιμένει λοιπόν στο Μαρούσι από 28 Σεπτεμβρίου έως και 6 Οκτωβρίου να διαπιστώσετε και σεις από κοντά την ποιοτική υπεροχή που κρατάει την Siamo επί 40 έτη στην κορυφή.

(Δωρεάν προσκλήσεις για την έκθεση μπορείτε να προμηθευτείτε από τα καταστήματα της εταιρείας μας, ή να κατεβάσετε ηλεκτρονικά: εδώ

Πηγή: siamo.gr

Απάντηση