Ο Vladimir Marinov ομιλητής στο 5ο ETEM Façade Conference στη Σόφια

Vladimir-Marinov

Στις 16 Νοεμβρίου φέτος η ΕΤΕΜ θα πραγματοποιήσει την πέμπτη διεθνή διάσκεψη. Η ψηφιοποίηση και η αυτοματοποίηση στον κλάδο της Αρχιτεκτονικής θα είναι ανάμεσα στα βασικά θέματα του προγράμματος του συνεδρίου.


Η Εtem θα συγκεντρώσει για πολλοστή φορά παγκοσμίως φήμης ονόματα από τον Αρχιτεκτονικό χώρο στο 5ο Διεθνές Συνέδριο των Μηχανικών Προσόψεων στη Σόφια της Βουλγαρίας.

Μεταξύ των ομιλητών που έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους είναι ο διακεκριμένος Vladimir Marinov, Συνιδρυτής και Δομικός Μηχανικός της Define Enfineers.

Ο Vladimir Marinov είναι εξειδικευμένος δομικός μηχανικός και συνιδρυτής της Define Engineers.

Θεωρείται ως ένας από τους βασικούς καινοτόμους στον τομέα των ειδικών δομών και έχει παραδώσει έργα παγκοσμίως που έχουν βραβευτεί.

Ο Vlad απολαμβάνει τις απαιτητικές συνεργασίες, οι οποίες περιλαμβάνουν καινοτόμες σκέψεις και αυστηρή αναλυτική προσέγγιση.

Εκπαιδεύτηκε στο Λονδίνο και εργάστηκε σε γνωστούς αρχιτεκτονικούς οίκους στον κλάδο της οικοδομικής μηχανικής πριν εγκαθιδρύσει την εταιρεία Define Engineers με τον συνάδελφό του Andrey στο Λονδίνο.

Ο Vlad είναι επίτιμος καθηγητής στο Imperial College London και διδάσκει ψηφιακό σχεδιασμό σε φοιτητές, οι οποίοι είναι πολιτικοί μηχανικοί.

Στην αρκετά σύντομη ιστορία της Define Engineers, έχει γίνει μια από τις καλύτερες εταιρείες μπουτίκ μηχανικής στην Ευρώπη, δουλεύοντας μόνο σε πολύπλοκα και υψηλού επιπέδου έργα σε όλο τον κόσμο.

Από τα έργα που θα δείξει ο Vlad θα γίνει φανερό ότι μια πολύ εξειδικευμένη υπολογιστική προσέγγιση σε συνδυασμό με την εμπειρία στον σχεδιασμό και την κατασκευή μπορεί να οδηγήσει σε μεγάλη προστιθέμενη αξία τόσο για τους πελάτες όσο και για την κοινωνία.

Δείτε κάποια έργα του:

ANAHAD – Burning Man – USA 2018
Sagrada Familia – Barcelona 2018
Celestial field – Burning Man – USA 2017
Futur Camp Nou – Barcelona 2019
Hotel Project (Confidential) Cannes – France
Project Gravity – Glasstec 2018 Dusseldorf Germany
Sky Fort – Sofia 2018
The Glyde – Totnes – UK 2017

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: www.facadeconference.com

Απάντηση