Ο Steven Kennedy ομιλητής στο 5ο ETEM Façade Conference στη Σόφια

Steven-Kennedy

Στις 16 Νοεμβρίου φέτος η ΕΤΕΜ θα πραγματοποιήσει την πέμπτη διεθνή διάσκεψη. Η ψηφιοποίηση και η αυτοματοποίηση στον κλάδο της Αρχιτεκτονικής θα είναι ανάμεσα στα βασικά θέματα του προγράμματος του συνεδρίου.


Η Εtem θα συγκεντρώσει για πολλοστή φορά παγκοσμίως φήμης ονόματα από τον Αρχιτεκτονικό χώρο στο 5ο Διεθνές Συνέδριο των Μηχανικών Προσόψεων στη Σόφια της Βουλγαρίας.

Μεταξύ των ομιλητών που έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους είναι ο διακεκριμένος Steven Kennedy, συνεργάτης του Γραφείου Αρχιτεκτονικής του Grimshaw.

Ο Steven Kennedy είναι συνεργάτης του αρχιτεκτονικού γραφείου Grimshaw, ο οποίος προσχώρησε το 2010. Έχει εμπειρία σε πολλά μεγάλα έργα, που καλύπτουν μια σειρά τομέων και κλιμάκων.

Απολαμβάνει να συνεργάζεται στενά με τους πελάτες για να επιτύχει το όραμα του έργου τους μέσω καινοτόμων σχεδιαστικών λύσεων.

Ο Steven εργάζεται επί του παρόντος σε ένα διευρυμένο διεθνές χαρτοφυλάκιο έργων που στοχεύουν στη διατήρηση και προώθηση της οικολογικής, φυσικής και πολιτιστικής κληρονομιάς.

Ένα τέτοιο έργο είναι ο Βοτανικός Κήπος του Ομάν, στους πρόποδες των ορέων Al Hajar, ο οποίος θα υμνεί τη βοτανική ποικιλομορφία της χώρας και βρίσκεται ακόμη υπό κατασκευή.

Είναι επίσης διευθυντής του κανόνα κλίμακας – μια συλλογικότητα αρχιτεκτόνων και μηχανικών που προάγει τη διαφορετικότητα και τη συμμετοχή του κοινού στο περιβάλλον.

Ο κανόνας κλίμακας έχει ως στόχο να ενθαρρύνει την καλύτερη εκπροσώπηση στον κλάδο και τη συμμετοχή της κοινότητας σε νέα έργα.

Ο Steven σπούδασε αρχιτεκτονική στο Πανεπιστήμιο Oxford Brookes και στο Πανεπιστήμιο του Newcastle. Ήταν ο νικητής του 2016 RIBA Journal Rising Star Cohort Winner.

Δείτε κάποια έργα του:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: www.facadeconference.com

Απάντηση