Ο Rado Todorov ομιλητής στο 5ο ETEM Façade Conference στη Σόφια

Rado-Todorov

Στις 16 Νοεμβρίου φέτος η ΕΤΕΜ θα πραγματοποιήσει την πέμπτη διεθνή διάσκεψη. Η ψηφιοποίηση και η αυτοματοποίηση στον κλάδο της Αρχιτεκτονικής θα είναι ανάμεσα στα βασικά θέματα του προγράμματος του συνεδρίου.


Η Εtem θα συγκεντρώσει για πολλοστή φορά παγκοσμίως φήμης ονόματα από τον Αρχιτεκτονικό χώρο στο 5ο Διεθνές Συνέδριο των Μηχανικών Προσόψεων στη Σόφια της Βουλγαρίας.

Μεταξύ των ομιλητών που έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους είναι ο διακεκριμένος Rado Todorov, Αρχιτέκτονας της RT Consult.

Ο αρχιτέκτονας Rado Todorov διαχειρίζεται μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρίες σχεδιασμού στη Βουλγαρία την RT Consult.

Από το 2015, η δραστηριότητα της RT Consult έχει υπερβεί τα σύνορα της χώρας.

Ο Τodorov και η ομάδα του, που απαριθμεί περισσότερους από 63 αρχιτέκτονες, έχει ολοκληρώσει πολυάριθμα έργα μεγάλης κλίμακας, όπως το πολυτελές ξενοδοχείο 5 αστέρων – Hotel Marina Gate στο Ντουμπάι στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Dominique Resort στη Δομινικανή Δημοκρατία, το MALL Śhumkentin Śhumkent, Καζακστάν κ.α.

Ο αρχιτέκτονας Rado Todorov εργάστηκε για το σχεδιασμό και την υλοποίηση πολλών έργων, συμπεριλαμβανομένων πολλών σημαντικών χώρων στη Σόφια και το Πλόβντιβ, καθορίζοντας την κατεύθυνση της σύγχρονης αρχιτεκτονικής στη Βουλγαρία.

Δείτε κάποια έργα του:

Arte Hotel, Velingard
Hotel Marina, Twin Towers, Dubai
Mall Kazahstan
Woolwich Towers, London

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: www.facadeconference.com

Απάντηση