Ο Phillippe Fouché ομιλητής στο 5ο ETEM Façade Conference στη Σόφια

Phillippe-Fouché

Στις 16 Νοεμβρίου φέτος η ΕΤΕΜ θα πραγματοποιήσει την πέμπτη διεθνή διάσκεψη. Η ψηφιοποίηση και η αυτοματοποίηση στον κλάδο της Αρχιτεκτονικής θα είναι ανάμεσα στα βασικά θέματα του προγράμματος του συνεδρίου.


Η Εtem θα συγκεντρώσει για πολλοστή φορά παγκοσμίως φήμης ονόματα από τον Αρχιτεκτονικό χώρο στο 5ο Διεθνές Συνέδριο των Μηχανικών Προσόψεων στη Σόφια της Βουλγαρίας.

Μεταξύ των ομιλητών που έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους είναι ο διακεκριμένος Phillippe Fouché, Διευθυντής Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού της SAOTA.

Ο Phillippe Fouché απόφοιτος του πανεπιστήμιου της Pretoria το 2001, απέκτησε εκτεταμένη εμπειρία σε έργα θεσμικού, εκπαιδευτικού, οικιστικού και αστικού σχεδιασμού.

Εντάχθηκε στο δυναμικό στην SAOTA ως Project Architect το 2008.

Ο Phillippe έχει έντονο ενδιαφέρον για την βιώσιμη ανάπτυξη, με αποτέλεσμα να ανταποκρίνεται στην προσέγγιση σχεδιασμού, διερευνώντας μοναδικές, εξειδικευμένες λύσεις στα διάφορα περιβάλλοντα στα οποία εργάζεται.

Αυτό το χαρακτηριστικό του, βοήθησε στην επιτυχημένη παράδοση ενός ευρέος φάσματος έργων στη Νότιο Αφρική, τη Δυτική Αφρική, την Ινδία, την Κίνα και την Ευρώπη. Από το 2014 διατελεί διευθυντής αρχιτεκτονικών έργων στην SAOTA.

Δείτε κάποια έργα του:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: www.facadeconference.com

Απάντηση