Ο Pablo Zamorano ομιλητής στο 5ο ETEM Façade Conference στη Σόφια

Pablo-Zamorano

Στις 16 Νοεμβρίου φέτος η ΕΤΕΜ θα πραγματοποιήσει την πέμπτη διεθνή διάσκεψη. Η ψηφιοποίηση και η αυτοματοποίηση στον κλάδο της Αρχιτεκτονικής θα είναι ανάμεσα στα βασικά θέματα του προγράμματος του συνεδρίου.


Η Εtem θα συγκεντρώσει για πολλοστή φορά παγκοσμίως φήμης ονόματα από τον Αρχιτεκτονικό χώρο στο 5ο Διεθνές Συνέδριο των Μηχανικών Προσόψεων στη Σόφια της Βουλγαρίας.

Μεταξύ των ομιλητών που έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους είναι ο διακεκριμένος Pablo Zamorano, επικεφαλής του Τμήματος «Geometry & Computational Design» του Heatherwick Studio.

Ο Pablo Zamorano από την ένταξή του στο αρχιτεκτονικό γραφείο Heatherwick Studio το 2015, έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην Ομάδα Έργων και στον Τομέα Γεωμετρίας και Υπολογιστικής Σχεδίασης.

Ως υπεύθυνος γεωμετρίας και υπολογιστικού σχεδιασμού ο Pablo διαδραματίζει ενεργό ρόλο σε όλα τα στούντιο που παρέχουν τεχνογνωσία και καθοδήγηση σχετικά με τις νέες τεχνολογίες και τεχνικές και την εκτέλεση προκλητικών γεωμετριών.

Διετέλεσε Αναπληρωτής Υπεύθυνος Έργου στο εμβληματικό έργο Coal Drops Yard, την βραβευμένη εμπορική συνοικία και δημόσιο χώρο στο King’s Cross του Λονδίνο.

Επέβλεπε όλη την εξέλιξη του συγκεκριμένου έργου και βοήθησε στον συντονισμό της παράδοσης του παράδοσή του. Πριν από τη μετεγκατάστασή του στο Λονδίνο το 2010, η σταδιοδρομία του χωρίστηκε μεταξύ της Νέας Υόρκης και του Σαντιάγκο της Χιλής, όπου κέρδισε διεθνείς διαγωνισμούς και ολοκλήρωσε αρκετά έργα.

Ο Pablo έχει επίσης διδάξει σε διεθνή πανεπιστήμια και το προσωπικό του έργο έχει δημοσιευθεί και βραβευθεί διεθνώς.

Δείτε κάποια έργα του:

Photo Credit: Joe Almond
Photo Credit: Courtesy of Getty Images
Photo Credit: Hufton+Crow
Photo Credit: Iwan Bann Atrium

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: www.facadeconference.com

Απάντηση