Ο Miron Mutyaba ομιλητής στο 5ο ETEM Façade Conference στη Σόφια

Στις 16 Νοεμβρίου φέτος η ΕΤΕΜ θα πραγματοποιήσει την πέμπτη διεθνή διάσκεψη. Η ψηφιοποίηση και η αυτοματοποίηση στον κλάδο της Αρχιτεκτονικής θα είναι ανάμεσα στα βασικά θέματα του προγράμματος του συνεδρίου.


Η Εtem θα συγκεντρώσει για πολλοστή φορά παγκοσμίως φήμης ονόματα από τον Αρχιτεκτονικό χώρο στο 5ο Διεθνές Συνέδριο των Μηχανικών Προσόψεων στη Σόφια της Βουλγαρίας.

Μεταξύ των ομιλητών που έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους είναι ο διακεκριμένος Miron Mutyaba, αρχιτέκτονας της Zaha Hadid Architects.

Ο Miron Μutyaba σπούδασε αρχιτεκτονική στο Πανεπιστήμιο του Brighton και στο BUT Brno όπου αποφοίτησε το 2008.

Για σχεδόν μια δεκαετία το ενδιαφέρον του έγκειται στην εφαρμογή του παραμετρικού σχεδιασμού. Ειδικεύεται στην ανάπτυξη νέων υπολογιστικών τεχνικών στο σχεδιασμό και τον εξορθολογισμό σύνθετων προσόψεων.

Έχει εργαστεί στο αρχιτεκτονικό γραφείο Zaha Hadid Architects εδώ και περισσότερα από επτά χρόνια και έχει συμμετάσχει σε μεγάλα έργα όπως το Signature Towers Dubai, το Jockey Club Innovation Tower του Χονγκ Κονγκ και κυρίως το Morpheus Hotel Macau.

Ήταν υπεύθυνος για την υπολογιστική ανάπτυξη της πρόσοψης του Morpheus, ειδικά για τον σχεδιασμό και τον εξορθολογισμό της εξωτερικής επίστρωσης αλουμινίου.

Συνεχίζει να εργάζεται για καινοτόμα αρχιτεκτονικά έργα με έμφαση στη χρήση τεχνολογίας για τη διαχείριση της πολυπλοκότητας, την αύξηση της αποτελεσματικότητας και τη διευκόλυνση του συντονισμού.

Δείτε κάποια έργα του:

Photo Credits: Courtesy of Zaha Hadid Architects
Photo Credits: Ivan Dupont
Photo Credits: Ivan Dupont
Photo Credits: Ivan Dupont

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: www.facadeconference.com

Απάντηση