Ο Daniel Bosia ομιλητής στο 5ο ETEM Façade Conference στη Σόφια

Daniel-Bosia

Στις 16 Νοεμβρίου φέτος η ΕΤΕΜ θα πραγματοποιήσει την πέμπτη διεθνή διάσκεψη. Η ψηφιοποίηση και η αυτοματοποίηση στον κλάδο της Αρχιτεκτονικής θα είναι ανάμεσα στα βασικά θέματα του προγράμματος του συνεδρίου.


Η Εtem θα συγκεντρώσει για πολλοστή φορά παγκοσμίως φήμης ονόματα από τον Αρχιτεκτονικό χώρο στο 5ο Διεθνές Συνέδριο των Μηχανικών Προσόψεων στη Σόφια της Βουλγαρίας.

Μεταξύ των ομιλητών που έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους είναι ο διακεκριμένος Daniel Boasia, Διευθυντής Σχεδιασμού στην Thornton Tomasetti.

Ο Daniel Bosia, Διευθυντής Σχεδιασμού στην Thornton Tomasetti έχει πάνω από 22 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της δομικής μηχανικής. Έχει συνεργαστεί με κορυφαίους διεθνείς αρχιτέκτονες όπως οι Foster + Partners, Zaha Hadid Architects, Bjarke Ingels Group, Heatherwick Studio, Toyo Ito, Enric Miralles και Daniel Libeskind.

Ο Daniel έχει αναλάβει ηγετικό ρόλο στον σχεδιασμό, σε στενή συνεργασία με τους αρχιτέκτονες από τα αρχικά εννοιολογικά στάδια μέχρι τον λεπτομερή σχεδιασμό και την κατασκευή, δημιουργώντας νέες μορφές βασισμένες σε καινοτόμες δομικές αρχές και τεχνολογίες υλικών.

Ο Daniel Bosia είναι ο κορυφαίος Διαρθρωτικός Σχεδιαστής του Δανικού Pavilion – Shanghai Expo 2010 – ένα εικονικό περίπτερο που αναπτύχθηκε στα 3.000μ² και υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τους Big Architects.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: www.facadeconference.com

προσθήκη σχολίου

Απάντηση