Ο Angel Zahariev ομιλητής στο 5ο ETEM Façade Conference στη Σόφια

Angel-Zahariev

Στις 16 Νοεμβρίου φέτος η ΕΤΕΜ θα πραγματοποιήσει την πέμπτη διεθνή διάσκεψη. Η ψηφιοποίηση και η αυτοματοποίηση στον κλάδο της Αρχιτεκτονικής θα είναι ανάμεσα στα βασικά θέματα του προγράμματος του συνεδρίου.


Η Εtem θα συγκεντρώσει για πολλοστή φορά παγκοσμίως φήμης ονόματα από τον Αρχιτεκτονικό χώρο στο 5ο Διεθνές Συνέδριο των Μηχανικών Προσόψεων στη Σόφια της Βουλγαρίας.

Μεταξύ των ομιλητών που έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους είναι ο διακεκριμένος Angel Zahariev, ιδρυτής, αρχιτέκτονας του αρχιτεκτονικού γραφείου Α&A Architects.

Ο Angel Zahariev μαζί με τον Assen Milev ίδρυσαν το αρχιτεκτονικό γραφείο Bureau A and Architects και είναι ένας από τους ιδρυτές του GRUP CITY όπου μαζί με άλλους διάσημους νέους αρχιτέκτονες αγωνίζεται ενεργά για τη θετική αλλαγή στη δημόσια αρχιτεκτονική και τον πολεοδομικό σχεδιασμό στη Βουλγαρία.

Στην επαγγελματική του πορεία, ο Zahariev, έχει διαχειριστεί το σχεδιασμό μεγάλων επενδυτικών έργων όπως το Business Park Sofia, το Capital Fort, το Muzeiko, το Residential Park Sofia και το Project Aktiv-Galaxy. Ορισμένα από τα έργα του έχουν βραβευτεί με διάφορα βραβεία, όπως η “Κατασκευή της Χρονιάς”.

Το έργο του αρχιτεκτονικού γραφείου Bureau A and Architects βασίζεται σε ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικών δραστηριοτήτων στον τομέα του αρχιτεκτονικού και μηχανικού σχεδιασμού.

Το αρχιτεκτονικό τους γραφείο αναπτύσσει μερικά από τα σημαντικότερα έργα διαστήματος και αρχιτεκτονικής στη Σόφια της Βουλγαρίας όπως το Sofia Capital City και το Sky Fort.

Το Capital Fort είναι ο πρώτος ουρανοξύστης στη Σόφια με ύψος 126 μέτρων και πρωτοποριακές αρχιτεκτονικές μορφές.

Το σύνολο του συγκροτήματος Sofia Capital City είναι ένα έργο μεγάλης κλίμακας για την οικοδόμηση μιας νέας “επιχειρηματικής πόλης” με ψηλά και σύγχρονα κτίρια.

Δείτε κάποια έργα του:

Capital City, Sofia
Sofia Capital City Complex
Business Park Sofia, Building 15
Sky Fort, Sofia

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: www.facadeconference.com

Απάντηση