NXS: Μέγιστη ποιότητα, ευελιξία & αμεσότητα

NXS

Βασισμένη στο τρίπτυχο μέγιστη ποιότητα, ευελιξία και αμεσότητα η εταιρεία NXS επενδύει συνέχεια και με κάθε ευκαιρία σε νέα ποιοτικά προϊόντα.

Στην NXS συνδυάζονται οι κλασσικές αξίες της προσωπικής σχέσης με τον πελάτη με τις σύγχρονες τεχνολογίες και τεχνικές επιτυγχάνοντας έτσι:

 • Μέγιστη Ποιότητα από την κατασκευή μέχρι και την συσκευασία παράδοσης & εγκατάστασης
 • Ευελιξία στις υπηρεσίες και στα παρεχόμενα προϊόντα
 • Αμεσότητα στην διάθεση και παράδοση των προϊόντων τους

Βασισμένη σε αυτό το τρίπτυχο επενδύει συνέχεια και με κάθε ευκαιρία σε νέα προϊόντα κατασκευής τους, έτσι ώστε να έχει τον πλήρη έλεγχο στο τι & πώς παραδίδεται στον πελάτη. Ταυτόχρονα, όλη η ομάδα της NXS ως σύνολο ή μεμονωμένα ο κάθε ένας στο πεδίο του, κάνει έρευνα για περαιτέρω εξέλιξη. Στην NXS όλα ξεκινάνε από το άνθρωπο που δραστηριοποιείται στην εταιρεία και καταλήγουν στον άνθρωπο που τους εμπιστεύεται …αυτός ο δεσμός είναι η Προτεραιότητα της NXS.

Η στρατηγική της NXS επικεντρώνεται στους ακόλουθους τομείς:

 • Καθαρά πελατο-κεντρική προσέγγιση, με βασικό γνώμονα ότι κάθε πελάτης είναι διαφορετικός, άρα και οι ανάγκες του επίσης
 • Διάθεση ευρείας γκάμας υπηρεσιών και προϊόντων
 • Αυξημένη ποιότητα και ανταγωνιστικές τιμές πώλησης στις αγορές του εσωτερικού και εξωτερικού

Στην παραγωγική της μονάδα μπορείτε να βρείτε διαφορετικών τύπων προϊόντα και διαρκώς επεκτείνεται σε νέα προϊόντα και τεχνολογίες:

 • Θωρακισμένη Πόρτα
 • Εσωτερική Πόρτα
 • Συστήματα Σίτας
 • Κάγκελο – Αυλόπορτα
 • Κουζίνα – Ντουλάπα

NXS 20

Το προϊόν ναυαρχίδα τους, βέβαια, παραμένει η πόρτα ασφαλείας. Εκδίδοντας το «Μανιφέστο – Η πόρτα ως Τέχνη» και έχοντας καταφέρει να εξελίσσουν συνέχεια τις τεχνολογίες που αφορούν στην θωράκιση και όχι μόνο, εξασφαλίζουν τον χώρο τον οποίο θα προστατεύσει η πόρτα. Αισίως στην 3η έκδοση του «Μανιφέστο» βρίσκουμε μεγάλη ποικιλία σχεδίων, τεχνοτροπιών και υλικών που χρησιμοποιούν σε μία πόρτα, αλλά κυρίως εντύπωση προκαλούν οι προδιαγραφές ασφαλείας που έχουν επενδύσει πάνω στις πόρτες τους.

NXS A213

Στην NXS σεβόμενοι τις ανάγκες αλλά και την ασφάλεια των πελατών τους έχουν 4 κατηγορίες θωράκισης οι οποίες ξεκινάνε από την «απόλυτη» NXS 20 Ultra με 20 κλειδώματα ασφαλείας και χαρακτηριστικά που την καθιστούν από τις πιο απροσπέλαστες πόρτες ασφαλείας του εμπορίου, συνεχίζοντας με την NXS 18 Maximum, NXS 16 Plus και φυσικά την NXS 16 Economy, διότι κάθε άνθρωπος θα πρέπει να έχει δικαίωμα και πρόσβαση στην ασφάλεια.

NXS L720

Φυσικά η πόρτα αποτελεί, αναπόφευκτα, ένα διακοσμητικό στοιχείο του χώρου που οριοθετεί, γι’ αυτό και στην NXS αναγγέλλουν το «Μανιφέστο» τους αντιμετωπίζοντας την πόρτα ως Τέχνη. Χρησιμοποιώντας υλικά όπως το αλουμίνιο, το ξύλο, το PVC, το inox και το γυαλί, άλλοτε ως κυρίαρχα υλικά είτε ως διακοσμητικές λεπτομέρειες, οι πόρτες αυτές μπορούν να καλύψουν σχεδόν κάθε γούστο… και αν όχι, είναι πάντα εκεί η ομάδα της NXS για να προσαρμόσει, να επανασχεδιάσει και τελικά να παράξει την δική σας μοναδική πόρτα.

NXS S610

Τέλος στην NXS διαπιστώσαμε ότι δεν εικάζει… Ξέρει ότι θα κάνει το καλύτερο δυνατό για τον άνθρωπο που τους εμπιστεύεται ως συνεργάτη, προσπαθώντας, ως μία αμιγώς Ελληνική εταιρεία και παραγωγή, να αναγάγει το ιδεώδες σε αυτονόητο.

NXS S605-A456-R4

Απάντηση