Ντανάκας Θεοδόσης: Εξειδίκευση στις κατασκευές σιδήρου και αλουμινίου

Ντανάκας

Η αφετηρία της κατασκευαστικής εταιρείας Ντανάκας Θεοδόσης βρίσκεται στο Ναύπλιο το 1978, όπου ο Ντανάκας Αδριανός ιδρύει μία μικρή εταιρεία με εξειδίκευση στην κατασκευή σιδήρου και αλουμινίου.


Η όρεξη για δουλειά, το όραμα, η πίστη, ο επαγγελματισμός και η υπευθυνότητα ήταν θεμέλιο για μια γρήγορη ανάπτυξη και ανοδική πορεία της εταιρείας.

Το 2000, η επιχείρηση μεταφέρεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στη περιοχή Αγία Κυριακή.

Το 2004 η εταιρεία περνάει στα καταρτισμένα χέρια της επόμενης γενιάς, στον γιο του Θεοδόση Ντανάκα, ο οποίος εντάσσει στις δραστηριότητες της εταιρείας, την κατασκευή και εμπορία σε:

  • Θωρακισμένες πόρτες.
  • Κουφώματα Αλουμινίου.
  • Εσωτερικές πόρτες.
  • Ρολά, Σήτες.
  • Κάγκελα αλουμινίου – σιδήρου.
  • Πτυσσόμενα κάγκελα.
  • Γκαραζόπορτες.
  • Ειδικές κατασκευές από σίδηρο (σκάλες, έπιπλα, πατάρια κτλ.).

Ενδεικτικά αναφέρουμε εξειδίκευση έργων και εργασιών:

Θωρακισμένη πόρτα με φάσες τζαμιού, Παραδοσιακή θωρακισμένη πόρτα με επένδυση αλουμινίου, εσωτερικά κάγκελα αλουμινίου, εσωτερικά χωρίσματα γραφείων, κουφώματα αλουμινίου, κουφώματα αλουμινίου σε πέτρινο σπίτι, πέργκολα αλουμινίου, ρολό αλουμινίου, στέγαστρο αλουμινίου σε εξωτερικό ασανσέρ, γκαραζόπορτα οροφής, γκαραζόπορτα σπαστή αλουμινίου και Υαλοπετάσματα.

Aξίζει να αναφερθεί πως από το 2015 που δημιουγήθηκε το Σωματείο Αλουμινοκατασκευαστών Αργολίδος «Ήφαιστος» ο Θεοδόσης Ντανάκας είναι ενεργό μέλος του Διοικητικού Δυμβουλίου στη θέση του Ταμία με σκοπό τη βελτίωση των συνθηκών του Κλάδου.

Σημαντικό για την εταιρεία Ντανάκας Θεοδόσης είναι να δημιουργείται μια μόνιμη σχέση εμπιστοσύνης με τον πελάτη. Εγγυάται για την ποιότητα κατασκευής των υλικών, αλλά και για τις υπηρεσίες της εταιρείας, αναλαμβάνοντας την μελέτη, την τοποθέτηση και τη μετέπειτα υποστήριξη (service) από εξειδικευμένο συνεργείο.

Η συνεργασία με τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής πρώτων υλών, η άριστη κατασκευή, οι πιστοποιήσεις μας από τις Βιομηχανίες Αλουμινίου Alumil, Etem, Aluminco και όχι μόνο, το άρτιο εκπαιδευμένο προσωπικό, η γρήγορη εξυπηρέτηση και οι ανταγωνιστικές τιμές, είναι ταυτότητα και εγγύηση για την εταιρεία μας.

Το τελικό αποτέλεσμα και ικανοποίησή των πελατών είναι ο απώτερος σκοπός της εταιρείας όπου έχει πάντα την πρώτη θέση!

Επωφεληθείτε από τις τιμές – προσφορές μας, σε αντικατάσταση των παλιών σας κουφωμάτων.

Επικοινωνήστε μαζί μας για ένα ΔΩΡΕΑΝ ενημερωτικό ραντεβού, στον χώρο σας.

Ζητήστε προσφορά – Λάβετε εξατομικευμένη προσφορά – επωφεληθείτε από τις μοναδικές τιμές.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Ntanakas Theodosis – Metal & Aluminium Constructions
Κατασκευαστική Αλουμινίου και Σιδήρου
Τηλ: 2752028210, 6974 122018
Διύθυνση: Εξοχής, Αγ. Κυριακή 211 00 Ναύπλιο, Αργολίδα
Site: www.ntanakas.gr

Απάντηση