Νικολέτας Βασίλης: Προσεγγίζει την απόλυτη ασφάλεια των κατασκευών

Νικολέτας Βασίλης: Προσεγγίζει την απόλυτη ασφάλεια των κατασκευών

Η κατασκευαστική εταιρεία κουφωμάτων Νικολέτας Βασίλειος ιδρύθηκε το 1990 στη καρδιά του Αγρινίου, στην οδό Βλαχοπούλου 40. Ο ιδρυτής της ονομάζεται Βασίλειος Νικολέτας.


Το 2002 μεταφέρεται στο νέο της χώρο στο 2ο χλμ. Αγρινίου – Θέρμου, στην Αιτωλοακαρνανία. Το 2015 πραγματοποιείται ανακαίνιση στο χώρο. Εξόπλισε το κατασκευαστικό της κτίριο με μηχανήματα υπερσύγχρονα ειδικά σχεδιασμένα για να ανταποκρίνονται στις ανάγκες και απαιτήσεις που έχουν τα σύγχρονα ενεργειακά συστήματα αλουμινίου.

Νικολέτας Βασίλης: Προσεγγίζει την απόλυτη ασφάλεια των κατασκευών

Παρέχοντας στους πελάτες πιστοποιημένα προϊόντα υψηλής ποιότητας επεξεργασμένα με άριστο τρόπο. Προσεγγίζοντας την απόλυτη στεγανότητα και ασφάλεια των κατασκευών βρίσκετε σε θέση να προσφέρουν την ιδανική λύση στο χώρο σας.

Στην εταιρεία Νικολέτας Βασίλειος προσπαθούν συνεχώς για την έγκαιρη κατάκτηση της τεχνολογίας και τεχνογνωσίας προκειμένου να σχεδιάζουν τη κατάλληλη λύση για το κάθε χώρο. Γνωρίζουν καλά την σημασία μιας αξιόπιστης και ασφαλής κατασκευής.

Νικολέτας Βασίλης: Προσεγγίζει την απόλυτη ασφάλεια των κατασκευών

Γι’ αυτό τον λόγο χρησιμοποιούν προϊόντα και εξαρτήματα πιστοποιημένα με τις προδιαγραφές του ISO. Εκείνο που πιστεύουν όμως ότι δίνει το πραγματικό αποτέλεσμα και «ζωή» στις κατασκευές είναι οι Άνθρωποι τους.

Βασίλης Νικολέτας (CEO της εταιρίας).

Γεννήθηκε στη Μυρτιά, Αιτωλοακαρνανίας. Ασχολήθηκε με τον κλάδο του αλουμινίου από τα εφηβικά του χρόνια. Έχει παρακολουθήσει αρκετά συνέδρια και σεμινάρια με σκοπό τη συνεχή ενημέρωση γύρω από το αλουμίνιο ενισχύοντας τη προσπάθειά του να ακολουθεί τις εξελίξεις του κλάδου ώστε να προσαρμόζεται στις ανάγκες της εκάστοτε κατασκευής για την παροχή ιδανικών λύσεων.

Νικολέτας Βασίλης: Προσεγγίζει την απόλυτη ασφάλεια των κατασκευών

Τον Οκτώβριο του 2019 εκλεχτηκε Πρόεδρος της Ομοσπονδίας της Αιτωλοακαρνανίας. Ακόμη για δεύτερη συνεχή τετραετία εκλέχτηκε Πρόεδρος του Συλλόγου «Κατασκευαστών Αλουμινίου και Σιδήρου του Νομού Αιτωλοακαρνανίας» έχοντας τη στήριξη των φίλων – συναδέλφων του. Ακόμη είναι μέλος της «Ομοσπονδίας Εμπόρων Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Αιτωλοακαρνανίας. Στο παρελθόν αποτελούσε μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Αλουμινίου και Σιδήρου και του Οικονομικού Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας.

Ένα δραστήριο άτομο δεν θα μπορούσε να λείπει και από το χώρο του ποδοσφαίρου.
Αυτή τη χρονική στιγμή αποτελεί μέλος της ΕΠΣΝΑ Αιτωλοακαρνανίας. Έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος της ΕΠΣΝΑ Αιτωλοακαρνανίας, Πρόεδρος της επιτροπής Διαιτησίας, Πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας «Κεραυνός Μυρτιάς».

Νικολέτας Βασίλης: Προσεγγίζει την απόλυτη ασφάλεια των κατασκευών

Τέλος έχει ασχοληθεί και με τα πολιτιστικά δρώμενα διατελώντας μέλος του πολιτιστικού συλλόγου Μυρτιάς, «Παναγία Μυρτιώτισσα».

Μαρία Νικολέτα (Sales Representative).

Γεννήθηκε στο Αγρίνιο, Αιτωλοακαρνανίας. Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πατρών, του Τμήματος Διοίκηση Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων. Κατέχει το μεταπτυχιακό τίτλο «Διοίκηση Επιχειρήσεων Τροφίμων MBA» και το «Diploma in Sales Management». Γνωρίζει άριστα Γερμανικά και Αγγλικά. Η εμπειρία της στο χώρο του αλουμινίου μετρά περίπου 10 χρόνια. Για την εξέλιξή της και την ενημέρωσή της γύρω από το Κλάδο έχει παρακολουθήσει αρκετά συνέδρια και σεμινάρια.

Νικολέτας Βασίλης: Προσεγγίζει την απόλυτη ασφάλεια των κατασκευών

Το προσωπικό της εταιρείας Νικολέτας Βασίλειος βρίσκεται στο χώρο των κατασκευών κουφωμάτων για πάνω από 20 χρόνια. Είναι άρτια εκπαιδευμένο για να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις και στις δυσκολίες της εκάστοτε κατασκευής. Τα κύρια χαρακτηριστικά της ομάδας μας είναι το πάθος, η αγάπη και το πείσμα για δημιουργία!

Βρίσκονται πάντα δίπλα σας για κάθε απορία σχετικά με τα προϊόντα. Ακόμη σας περιμένουν να μελετήσετε μαζί τις ανάγκες και απαιτήσεις του χώρου και έχοντας ως όπλα την πολυετή εμπειρία και μεγάλη γκάμα λύσεων για να σχεδιάσουν μαζί τη ξεχωριστή κατασκευή σας!

Η εταιρεία οραματίζεται έναν υγιή, φιλικό, καλαίσθητο, ασφαλή και κυρίως ξεχωριστό προσωπικό χώρο για τον κάθε ξεχωριστό άνθρωπο!

Πραγματοποιούν όλων των ειδών service κουφωμάτων με Πιστοποιημένα προϊόντα που φέρουν την εγγύηση του ISO.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

2ο χλμ.Ε.Ο. Αγρινίου – Θέρμου, 301 00 Αγρίνιο – Αιτωλοακαρνανία
Τ: 2641026933
E: info@nikoletas.gr
www.nikoletas.gr

Απάντηση