Νιάφας Γιώργος: Δραστηριοποιείται στο χώρο των κουφωμάτων αλουμινίου

αλουμινίου

H κατασκευαστική επιχείρηση του Γιώργου Νιάφα δραστηριοποιείται στο χώρο των κουφωμάτων αλουμινίου.


Τα ανοιγόμενα κουφώματα αλουμινίου προσφέρουν υψηλή μόνωση, ασφάλεια και αισθητική και τοποθετούνται σε μονοκατοικίες, κτίρια και πολυκατοικίες. Προσφέρονται σε απλές σειρές, αλλά και σε θερμομονωτικές εκδόσεις.

Χαρακτηρίζονται από τις απεριόριστες εφαρμογές και τυπολογίες τις κατάλληλες λύσεις που ταιριάζουν σε κάθε περίπτωσητο πλήθος των διαθέσιμων αξεσουάρ.

Τα συρόμενα κουφώματα αποτελούν μία επιλογή, η οποία αναπτύχθηκε ιδιαίτερα στην ελληνική αγορά. Χρησιμοποιούνται στις πολυκατοικίες σαν οικονομικότερες επιλογές ή για καλύτερη αξιοποίησή του εσωτερικού χώρου.

Είναι η ιδανική λύση για κατοικίες με περιορισμένο διαθέσιμο χώρο εσωτερικά.

Τα βασικά τους γνωρίσματα είναι ότι προσφέρουν καλύτερη αξιοποίηση του εσωτερικού χώρου επιδέχονται σήτα, παντζούρι, εξωτερικό ρολό προσφέρονται σε όλες τις τυπολογίες (χωνευτά, δίφυλλα, επάλληλα).

Η γκάμα των αρχιτεκτονικών σειρών (πόρτες, παράθυρα) συμπληρώνεται από ένα ευρύ σύνολο ειδικών προϊόντων, τα οποία ομοίως ακολουθούν τις υψηλές προδιαγραφές της εταιρίας.

Με σκοπό την κάλυψη των οιωνδήποτε αναγκών, προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις στον πελάτη και προσδίδουν προστιθέμενη αξία στο τελικό αποτέλεσμα.

Υαλοπετάσματα και Αίθρια.
Τα υαλοπετάσματα χρησιμοποιούνται κυρίως σε κτίρια, αλλά έχει αρχίσει η χρήση τους και σε ιδιωτικές κατοικίες, καλύπτοντας μικρές ή μεγάλες επιφάνειες (π.χ. χώροι καθιστικού με θέα, κλιμακοστάσιο, μεσαίου τύπου ανοίγματα κλπ).

Τα βασικά είδη υαλοπετασμάτων είναι:

• τα κλασσικά (standard).
• τα κυψελωτά (structural-semi structural).
• νέας τεχνολογίας (eco).

Η δημιουργία αιθρίων στα σύγχρονα κτίρια είναι μία λύση υψηλής αισθητικής, και προσφέρει άπλετο φυσικό φωτισμό από την οροφή σε περιπτώσεις που τα συμβατικά αρχιτεκτονικά συστήματα δεν θα μπορούσαν να δώσουν λύσεις.

Χρησιμοποιούνται σε πισίνες, γυμναστήρια, εμπορικά κέντρα, γραφεία, δημόσια κτίρια δημιουργώντας μία ευχάριστη αίσθηση και συνθήκες ευεξίας στους επισκέπτες, αλλά και σε κατοικίες.

Είναι βασικό για την ορθή λειτουργία τους να διαθέτουν σύστημα απορροής για την απομάκρυνση του νερού και να επιλέγονται για την κατασκευή τους υλικά με αντοχή στο χρόνο και στις διαβρώσεις κάτω και από δύσκολες κλιματολογικές συνθήκες.

Επί πλέον δραστηριότητες που έχουν να κάνουν με τις κατασκευές της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου, όπως:

  • κουφώματα PVC.
  • γκαραζόπορτες.
  • κάγκελα αλουμινίου και σιδήρου.
  • εσωτερικές πόρτες.
  • θωρακισμένες ασφαλείας.
  • ρολά αλουμινίου και PVC.
  • συστήματα σκίασης
  • προσόψεις.
  • πέργκολες
  • ειδικές κατασκευές.

Έχοντας χρόνια προϋπηρεσίας και τεχνογνωσίας η εταιρεία Γιώργος Νιάφας και το εξειδικευμένο συνεργείο του παρέχει άριστη εργασία σε σύντομο χρόνο παράδοσης και στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές στο χώρο σας.

Νιάφας-κουφώματα-αλουμινίου

Δραστηριοποιείται σε όλη τη Θεσσαλία με κέντρο της επιχείρησης την Καρδίτσα.

Νιάφας-κουφώματα-αλουμινίου

Επικοινωνήστε για να συζητήσετε οτιδήποτε σας απασχολεί. Υπάρχει πάντα μια λύση για σας!

Νιάφας-κουφώματα-αλουμινίου
Νιάφας-κουφώματα-αλουμινίου
Νιάφας-κουφώματα-αλουμινίου
Νιάφας-κουφώματα-αλουμινίου

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ – ΝΙΑΦΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ:

Ανδρούτσου 7Β, 432 00 Παλαμάς, Καρδίτσα
Τ: 2444022782, 6946683810
Ε: niafas.giorgos@yahoo.gr
S: www.niafas.gr

Απάντηση