ΝΕΟΚΕΜ: Συμμετείχε ως Μεγάλος Χορηγός στο 9ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κατασκευαστών της ΠΟΒΑΣ

Η ΝΕΟΚΕΜ, στηρίζει διαχρονικά τα σημαντικά γεγονότα του κλάδου και συμμετείχε ως Μεγάλος Χορηγός στο 9ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κατασκευαστών Αλουμινίου – Σιδήρου, που πραγματοποιήθηκε από 17 έως τις 19 Μαΐου 2024, στο Grecotel Larissa Imperial.


Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΝΕΟΚΕΜ, κ. Νίκος Βλαχάκης, είχε την ευκαιρία μέσα από μια ολοκληρωμένη παρουσίαση για τα χρώματα πούδρας, να ενημερώσει και να παρουσιάσει τα δεδομένα, τις τάσεις της αγοράς και τις σημαντικές δυνατότητες – λύσεις που προσφέρει ο τομέας των χρωμάτων, σε ζητήματα που απασχολούν τον σύγχρονο κατασκευαστή αλουμινίου.

Παράλληλα, στο Stand της ΝΕΟΚΕΜ στον εκθεσιακό χώρο, τα στελέχη της εταιρείας, παρουσίασαν την πλούσια χρωματική παλέτα των υπερανθεκτικών χρωμάτων πούδρας των συλλογών Prisma & Ammos και ενημέρωσαν τους επισκέπτες για το πώς η σωστή επιλογή προϊόντων τεχνολογίας υψηλών προδιαγραφών συνεισφέρει, ώστε να ανταποκριθούν στις ποιοτικές απαιτήσεις της αγοράς.

Το συνέδριο της ΠΟΒΑΣ είναι ένα σημαντικό γεγονός για τον κλάδο και αποτέλεσε για ακόμη μία φορά σημείο συνάντησης φίλων και συνεργατών, δίνοντας στους σύνεδρους τη δυνατότητα να ανταλλάξουν ιδέες και να πληροφορηθούν για την αγορά του σήμερα, αλλά κυρίως να μπορέσουν να διακρίνουν τις εξελίξεις, που φαίνεται ότι θα είναι σημαντικές και αναπτυξιακές.

Απάντηση