Νέο εταιρικό βίντεο για την Aluminco

Νέο εταιρικό βίντεο για την Aluminco

Με αφορμή τις συνεχείς επενδύσεις στην κεντρική παραγωγική μονάδα των Οινοφύτων, το νέο βίντεο μας ξεναγεί στις νέες ανανεωμένες εγκαταστάσεις.


Εδώ και 40 χρόνια, η Aluminco επενδύει συνεχώς στην καινοτομία, στην έρευνα και την ανάπτυξη, στους ανθρώπους! Βασικός σκοπός της είναι να προσφέρει κορυφαία προϊόντα τα οποία βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των ανθρώπων και αναβαθμίζουν κάθε κτίριο κατά την εφαρμογή τους. Με τις συνεχείς επενδύσεις των τελευταίων ετών σε μηχανολογικό εξοπλισμό έχει αναβαθμίσει την μονάδα των Οινοφύτων ενσωματώνοντας τις πιο πρόσφατες τεχνολογικές καινοτομίες.

Πλέον η παραγωγική της δυναμικότητα μπορεί να εξυπηρετήσει κάθε ανάγκη παραγωγής , ενώ πιστή στο όραμα της βιωσιμότητας καταφέρνει να περιορίζει την ενέργεια που χρησιμοποιεί ή να την προμηθεύεται από ανανεώσιμες πηγές.

Οι εγκαταστάσεις επεξεργασίας, με τις πλέον αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις, εγγυόνται προϊόντα κορυφαίας ποιότητας και αισθητικής.

Η επέκταση της ρομποτικής αποθήκης και ο εξοπλισμός της με το μεγαλύτερο ρομπότ πανελλαδικά, έρχεται να καλύψει την αυξημένη ζήτηση και να συντελέσει στην καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση του δικτύου συνεργατών!

Παρακολουθήστε το νέο εταιρικό βίντεο στο κανάλι της Aluminco στο Youtube:

Απάντηση