Νέα τηλεοπτική καμπάνια: Συστήματα αλουμινίου Europa! Για όλους, για πάντα! Μια για πάντα!

TV-Spot

Η νέα εταιρική καμπάνια «Για όλους, για πάντα! Europa, Μια για πάντα!», με το πρωτοποριακό διαφημιστικό TV Spot διάρκειας 44’’, βρίσκεται «στον αέρα» από την Τετάρτη 24/02/21 και για τους επόμενους μήνες, σε όλα τα κανάλια Πανελλαδικής εμβέλειας.


Το νέο TV Spot αναδεικνύει τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα των συστημάτων αλουμινίου Europa, όπως καινοτομία, ανώτερες επιδόσεις σε θερμομόνωση, ηχομόνωση και στεγάνωση, λειτουργικότητα και απαράμιλλο design, μέσω ενός δημιουργικού σεναρίου που φιλοξενεί πληθώρα διαφορετικών χαρακτήρων.

TV-Spot-Europa

Αληθινοί χαρακτήρες, με ξεχωριστές ανάγκες, αλλά με ύψιστη προτεραιότητα την ποιότητα, την ασφάλεια, τη σταθερότητα. Διαχρονικές αξίες, που μετά από 45 χρόνια συνέπειας και αξιοπιστίας, η Europa έχει καταστήσει συνώνυμο του ονόματος της. Γεγονός που αναγνωρίζεται από τους συνεργάτες της, εμπόρους, κατασκευαστές, αρχιτέκτονες και από τον Έλληνα καταναλωτή.

TV-Spot-Europa

Στην Europa, αδιάλειπτος στόχος μας είναι ο σχεδιασμός και η παραγωγή προϊόντων με υψηλή προστιθέμενη αξία, που βελτιώνουν την ζωή των ανθρώπων. Σκοπός μας είναι να κάνουμε τον κόσμο μας καλύτερο! Για όλους, για πάντα!

TV-Spot-Europa
TV-Spot-Europa

Europa, Μια Για Πάντα!

Το νέο τηλεοπτικό σποτ έχει αναρτηθεί στο κανάλι YouTube της Europa.

TV-Spot-Europa

Δείτε το νέο τηλεοπτικό σποτ:

Απάντηση