Νέα δραστηριότητα από την εταιρεία SOMFY ΕΛΛΑΣ Α.Ε.

BFT-Somfy

Με σημείο εκκίνησης την 5η Ιουλίου 2021 η Somfy Ελλάς ΑΕ αναλαμβάνει επισήμως την ευθύνη διάθεσης & διανομής των προϊόντων της εταιρείας BFT στην Ελλάδα. Η BFT η οποία είναι από τους σημαντικότερους κατασκευαστές μηχανισμών & αυτοματισμών για αυλόπορτες και γκαραζόπορτες στον κόσμο, αποτελεί πλήρες μέλος του Somfy Group τα τελευταία 16 χρόνια.


Στην πορεία της εξέλιξής της η εταιρεία έχει επίσης αναπτύξει ολοκληρωμένα συστήματα διαχείρισης πρόσβασης σε εμπορικούς & κοινόχρηστους χώρους όπως, μηχανισμούς για αυτόματες γυάλινες πόρτες, ολοκληρωμένα συστήματα πάρκινγκ κ.α.

Πρέπει να σημειωθεί ότι το όνομα της Ιταλικής BFT είναι ήδη αναγνωρισμένο στην ελληνική αγορά καθώς η εταιρεία TECHNALUMIN την εκπροσώπησε επάξια κατά τα τελευταία 35 χρόνια, ως ιστορικός διανομέας της, ανοίγοντας τον δρόμο για τους νέους φιλόδοξους στόχους της μάρκας στην Ελλάδα σήμερα.

Η ανάθεση της ευθύνης διάθεσης & διανομής των προϊόντων της από την Somfy Ελλάς Α.Ε. για την Ελληνική αγορά, είναι στο πλαίσιο της στρατηγικής του Somfy Group για την περαιτέρω ανάπτυξη των πωλήσεων και του μεριδίου αγοράς της εταιρείας, στρατηγική βασισμένη στην εμπορική επανατοποθέτηση για συγκεκριμένες κατηγορίες προϊόντων της BFT, παράλληλα με την από κοινού αξιοποίηση των ισχυρών σημάτων (brands) της Somfy & BFT.

Στις προθέσεις της Somfy Ελλάς είναι να αξιοποιήσει και να ενισχύσει περαιτέρω το υφιστάμενο δίκτυο συνεργατών της BFT στην Ελλάδα , διευρύνοντας τις προοπτικές του, ενώ παράλληλα θα αναπτυχθούν & νέα κανάλια διάθεσης που θα ενισχύσουν τις δυνατότητες προδιαγραφής και ενσωμάτωσης των προϊόντων της BFT σε ιδιωτικά & δημόσια έργα στην χώρα μας.

Απάντηση