Muskita Aluminium Industries: 60 χρόνια ηγέτιδα στον τοµέα της

Muskita Aluminium Industries: 60 χρόνια ηγέτιδα στον τοµέα της

Η κυπριακή βιοµηχανία MUSKITA καινοτοµεί στον σχεδιασµό και την παραγωγή προϊόντων και συστηµάτων αλουµινίου και είναι µια από τις πιο τεχνολογικά προηγµένες επιχειρήσεις στον κλάδο της παγκοσµίως.


Με πάνω από 60 χρόνια ηγεσίας στον τοµέα της, η κυπριακή βιοµηχανία Muskita Aluminium Industries καινοτοµεί στον σχεδιασµό και την παραγωγή προϊόντων και συστηµάτων αλουµινίου. Είναι µια από τις πιο τεχνολογικά προηγµένες επιχειρήσεις στον κλάδο της παγκοσµίως, κατέχοντας περισσότερα από 1.000 διπλώµατα ευρεσιτεχνίας και βιοµηχανικά σχέδια.

Η εξαιρετική της µηχανική, σε συνδυασµό µε τις υπερσύγχρονες µονάδες παραγωγής, επιτρέπουν να σχεδιάζει και να παράγει προϊόντα µε εξατοµικευµένες λύσεις για διαφορετικούς τοµείς και βιοµηχανίες διεθνώς. Με αφοσίωση στην ικανοποίηση των πελατών της, εξασφαλίζει µέγιστη ευελιξία, εξαιρετικούς χρόνους παράδοσης και άριστη ποιότητα.

Από την Ευρώπη µέχρι τον Ινδικό Ωκεανό

Με παραγωγική δυναµικότητα 3 φορές µεγαλύτερη απ’ ό,τι είναι σε θέση να απορροφήσει η κυπριακή αγορά, η MUSKITA έχει εξαγωγικό προσανατολισµό µε δίκτυο που επεκτείνεται από τη Βόρεια Ευρώπη µέχρι τον Ινδικό Ωκεανό.

Στην Κύπρο η εταιρεία φηµίζεται για τα αρχιτεκτονικά συστήµατα αλουµινίου. Κύρια βάση πελατών της είναι οι κατασκευαστές αλουµινίου, αρχιτέκτονες, εργολάβοι και άλλοι επαγγελµατίες του κλάδου, καθώς και ιδιώτες.

Τα αρχιτεκτονικά προφίλ αλουµινίου της MUSKITA προσφέρουν ολοκληρωµένες λύσεις για ενεργειακά συστήµατα από υαλοπετάσµατα, ανοιγόµενα, συρόµενα, ανασυρόµενα και ανοιγοανακλινόµενα κουφώµατα πορτοπαραθύρων, διαχωριστικά εσωτερικών χώρων, µέχρι συστήµατα σκίασης, περιφράξεων και πολλά άλλα, καθώς και συστήµατα πλήρως προσαρµοσµένα στις ανάγκες των πελατών της.

Τα συστήµατα σχεδιάζονται µε τους υψηλότερους συντελεστές εξοικονόµησης ενέργειας, ηχοµόνωσης, υδατοστεγανότητας, αεροδιαπερατότητας, και ανταποκρίνονται στις πιο αυξηµένες απαιτήσεις ασφαλείας, µε πιστοποιήσεις από διεθνώς αναγνωρισµένους οργανισµούς.

Ζωντανεύει το όραµα πίσω από κάθε κατασκευή

Μαζί µε τους κατασκευαστές πελάτες της, ντύνει την Κύπρο µε αλουµίνιο MUSKITA εδώ και 60 χρόνια, από τις µικρότερες ανακαινίσεις στο σπίτι, έως τους ουρανοξύστες που µεταµορφώνουν το νησί µας. Τα συστήµατα της εταιρεία έχουν τοποθετηθεί ή προδιαγραφεί στα πιο µεγάλα και πρωτοποριακά έργα της Κύπρου, όπως το Limassol Del Mar, Icon, Trilogy, The Oval, το City of Dreams και πολλά άλλα.

Με καινοτοµία, ποιότητα και ευελιξία

Η καινοτοµία, η ποιότητα και η ευελιξία αποτελούν έµφυτα στοιχεία της εταιρείας. Η MUSKITA διαθέτει την τεχνολογία, την τεχνογνωσία και την εµπειρία για να καινοτοµεί στο έπακρον. Τα προϊόντα που προσφέρει στην ουσία είναι απεριόριστα, καθώς µπορεί να παραχθεί οτιδήποτε από τις πρέσες διέλασής της. Προσδοκώντας να είναι πάντα στην πρώτη γραµµή της τεχνολογίας στον κλάδο της παγκοσµίως, η δηµιουργικότητα είναι αναπόσπαστο κοµµάτι της MUSKITA.

Συνεχείς διεθνείς διακρίσεις

Απώτερος στόχος της MUSKITA είναι η δηµιουργία προϊόντων που ξεπερνούν την κάθε προσδοκία του πελάτη. Με δεκαετίες επιτυχηµένης πορείας στον κλάδο της, η εταιρεία έχει τιµηθεί µε πολυάριθµα ευρωπαϊκά και περιβαλλοντικά βραβεία, καθώς και βραβεία καινοτοµίας, από υψηλού κύρους οργανισµούς.

Το 2021 κατέρριψε όλα τα ρεκόρ κατακτώντας 8 διεθνή βραβεία για τα προϊόντα και τις πράσινες πρωτοβουλίες της.

Τα επιτεύγµατα αυτά αναδεικνύουν την προηγµένη τεχνολογία που κατέχει η εταιρεία και την αξιοθαύµαστη δουλειά των ανθρώπων της, και υποδηλώνουν ότι η Κύπρος µπορεί να παράγει και να εξάγει προϊόντα υψηλής ποιότητας και µηχανικής αρτιότητας, ικανά να ανταγωνίζονται σε παγκόσµια κλίµακα, αντάξια µε οτιδήποτε προσφέρεται στο εξωτερικό.

Πυξίδα οι αρχές και η ευθύνη

Η MUSKITA έχει επεκταθεί από µια µικρή εταιρεία που ιδρύθηκε το 1958, σε µια σηµερινή ηγέτιδα δύναµη του ευρωπαϊκού αλουµινίου. Παρόλα αυτά παραµένει µια οικογενειακή επιχείρηση τρίτης γενιάς, µε όλες τις αξίες και τη βαρύτητα που αυτό συνεπάγεται.

Με ιστορία πέραν των 60 χρόνων, η MUSKITA είναι άρρηκτα συνδεδεµένη, όχι µόνο µε την οικονοµία, αλλά και µε την ιστορία του τόπου µας. Η MUSKITA έχει µακρά ιστορία κοινωνικής ευθύνης, στηρίζοντας την κοινότητα µέσω φιλανθρωπικών δωρεών, περιβαλλοντικών πρωτοβουλιών και εκπαιδευτικών προγραµµάτων.

Η ανθρωποκεντρική προσέγγιση και οι αξίες που κληροδότησε ο ιδρυτής της εταιρείας, Γιώργος Μουσκής, συντροφεύουν και καθοδηγούν την κουλτούρα της εταιρείας έως σήµερα, εποχή ιδιαίτερα σκληρού ανταγωνισµού αλλά και µεγάλων προκλήσεων, που αντιµετωπίζει µε πρωτοποριακά προϊόντα, πελατοκεντρική κουλτούρα, έντονη εξωστρέφεια, συνέπεια και εµµονή στην ποιότητα.

Νέα προϊόντα – Βρείτε τη δική σας Όαση

Με καινοτόµες λύσεις που απογειώνουν τον αρχιτεκτονικό σχεδιασµό, η MUSKITA παρουσιάζει το νέο ολοκληρωµένο σύστηµα για πέργκολες MU9000 Oasis. Σχεδιασµένο µε βιοκλιµατική λογική, το σύστηµα MU9000 Oasis είναι εξοπλισµένο µε ηλεκτροκίνητες περιστρεφόµενες περσίδες για να προσφέρει πλήρη στεγανότητα και ελεγχόµενη σκίαση.

Είναι κατασκευασµένο εξολοκλήρου από αλουµίνιο, προσφέροντας κορυφαία στιβαρότητα και ασύγκριτη ευκολία συναρµολόγησης και τοποθέτησης, καθώς και τη δυνατότητα δηµιουργίας µεγάλων κατασκευών µε κρυφή στερέωση.

Η υπερσύγχρονη πέργκολα ξεχωρίζει για τη λειτουργικότητα και την κοµψή, µινιµαλιστική αισθητική µε ενσωµατωµένο κρυφό περιµετρικό φωτισµό. Η ευελιξία του συστήµατος επιτρέπει την απόλυτη προσαρµογή της πέργκολας στις ανάγκες του κάθε έργου, προσφέροντας πολλαπλές ενσωµατωµένες επιλογές και τελευταίας τεχνολογίας έξυπνους αυτοµατισµούς.

Το σύστηµα µε την ευρύτατη ποικιλία λύσεων, µπορεί να εγκατασταθεί σε οποιοδήποτε σηµείο του χώρου σας επιθυµείτε, καθιστώντας το την ιδανική λύση για αυλές, κήπους, βεράντες καθώς και για κοινόχρηστους χώρους, προσφέροντας την πιο εντυπωσιακή και άνετη απόδραση στους υπαίθριους χώρους σας.

Όπως και όλα τα προϊόντα της MUSKITA, το σύστηµα MU9000 Oasis είναι άµεσα διαθέσιµο από τις υπερσύγχρονες µονάδες παραγωγής της εταιρείας στην Κύπρο.

Πηγή: simerini.sigmalive.com

Απάντηση