Modalumin: Ολοκληρωμένες κατασκευές κουφωμάτων υψηλής ποιότητας

Modalumin

Η εταιρεία Modalumin δραστηριοποιείται στην Θεσσαλονίκη από το 1993 έως σήμερα.


Με έναν καθετοποιημένο κατασκευαστικό χώρο στους τομείς των εργασιών, με σύγχρονο εξοπλισμό και απόλυτα εξειδικευμένο προσωπικό στην κατασκευή και την τοποθέτηση Κουφωμάτων Αλουμινίου, Κουφωμάτων PVC, Θωρακισμένων και Εσωτερικών Πορτών, Εισόδων Αλουμινίου, Συστημάτων Εντομοπροστασίας, καθώς και Ειδικών Κατασκευών, ώστε να ικανοποιούνται οι ανάγκες ακόμη και των πιο απαιτητικών πελατών της.

Παράλληλα η Modalumin το 2000 επεκτείνει την δραστηριότητά της με έναν εκθεσιακό χώρο στη δυτική Θεσσαλονίκη με σκοπό να αναπτύξει προσωπική σχέση με τους πελάτες της, να παρουσιάσει τα προϊόντα της και να ανταποκριθεί με αμεσότητα και ταχύτητα στις απαιτήσεις των πελατών της.

Αποστολή της εταιρείας είναι να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πελατών της με καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, με δυναμική παρουσία στο σύγχρονο ανταγωνιστικό περιβάλλον. Στοχεύει επίσης στη συνεχή βελτίωση εσωτερικά, αναπτύσσοντας τις δυνατότητες και τις ικανότητες του προσωπικού μας τόσο στην παραγωγή και την τοποθέτηση όσο και στην πώληση.

Όραμα της Modalumin είναι να προσφέρει ολοκληρωμένες κατασκευές κουφωμάτων υψηλής ποιότητας, ώστε να αποτελεί την πρώτη επιλογή του κάθε νοικοκυριού και επαγγελματία, καθώς και να ενεργεί ως “σύμβολο υψηλής αισθητικής”, μέσα από το ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων της, σε κάθε χώρο παρουσίας της.

εταιρεία-Modalumin

Η φιλοσοφία της είναι βασισμένη στα εξής βασικά στοιχεία και αρχές:

 • Τη μοναδική ποιότητα των υλικών κατασκευής.
 • Το προσιτό κόστος.
 • Tο αμοιβαίο κέρδος μεταξύ των συνεργασιών. βασίζεται στην στρατηγική σε σχέση “win-win”.

Τα κουφώματα αλουμινίου που κατασκευάζονται από την Modalumin χαρακτηρίζονται για την μεγάλη μηχανική αντοχή, την ευελιξία στο σχεδιασμό τους, καθώς και την ευρεία ποικιλία χρωμάτων. Επιπλέον, είναι απόλυτα φιλικά προς το περιβάλλον, ενώ εξασφαλίζουν ασφάλεια και στιβαρότητα.

εταιρεία-Modalumin

Η κατασκευαστική εταιρεία Modalumin χρησιμοποιώντας προφίλ αλουμινίου των βιομηχανιών Elvial, Alumil και Etem πετυχαίνει απόλυτα θερμομονωτικό αποτέλεσμα στο τελικό προϊόν, το οποίο συνοδεύεται από πιστοποιήσεις του Γερμανικού Ινστιτούτου ift Rosenheim, ώστε να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις των ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Επιπλέον, η Modalumin δίνει μεγάλη έμφαση στην τοποθέτηση των Κουφωμάτων Αλουμινίου, από το εξειδικευμένο προσωπικό της, ώστε να εξασφαλίζεται το άριστο τελικό αποτέλεσμα.

εταιρεία-Modalumin

Τα βασικά πλεονεκτήματα των κουφωμάτων αλουμινίου αφορούν στην ασφάλεια αλλά και στην στιβαρότητα που προσδίδουν στα παράθυρα και στις πόρτες, ενώ επιπλέον δίνουν μεγάλη ευελιξία σχεδιασμού στον Μηχανικό και στον Αρχιτέκτονα και παρέχουν την δυνατότητα επιλογής οποιουδήποτε χρώματος μέσα από μία ευρεία γκάμα αποχρώσεων.

Επιπλέον, τα κουφώματα Αλουμινίου χαρακτηρίζονται για την αντοχή και την “απεριόριστη’’ διάρκεια ζωής τους. Το αλουμίνιο δεν απορροφά υγρασία, δεν συρρικνώνεται, δεν ρηγματώνεται, δεν διογκώνεται, δεν υφίσταται γήρανση και
δεν απαιτεί προστασία από την υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία.

εταιρεία-Modalumin

Επιπρόσθετα, πρόκειται για ένα οικολογικό υλικό, απόλυτα φιλικό προς το περιβάλλον. Το αλουμίνιο μπορεί είτε να ανακυκλωθεί είτε να επαχρησιμοποιηθεί, χωρίς απώλειες στα ποιοτικά χαρακτηριστικά του, καθώς και στα πλεονεκτήματά του.

Η εταιρεία Μodalumin κατασκευάζει και παραδίδει έτοιμα κουφώματα σε επαγγελματίες.

Με έμφαση στην ποιότητα κατασκευής, το προσιτό κόστος και το μοναδικό οπτικό αποτέλεσμα, αναπτύσσει μακροχρόνιες σχέσεις με επαγγελματίες σε όλη τη χώρα.

Η αντικατάσταση κουφωμάτων είναι μία επικερδής επένδυση, καθώς αποφέρει χρήσιμα οφέλη. Συγκεκριμένα:

 • Εξοικονομεί χρήματα.
 • Τα σύγχρονα κουφώματα αλουμινίου και PVC με τη χρήση της θερμοδιακοπής και του πολυβινιλοχλωριδίου αντίστοιχα, μειώνουν δραστικά τη θερμική διαπερατότητα των κουφωμάτων.
 • Εξασφαλίζουν έναν ήρεμο και ποιοτικό ύπνο.
 • Οι σύγχρονοι ενεργειακοί υαλοπίνακες είναι απόλυτα ηχομονωτικοί.
 • Συμβάλλουν στην ασφάλεια της περιουσίας σας.
 • Τα σύγχρονα Κουφώματα Αλουμινίου και PVC της Modalumin, διαθέτουν καινοτόμο μηχανισμό κλειδώματος secustik, που κάνουν αδύνατη την διάρρηξή τους ακόμη και στην περίπτωση που το κούφωμα βρίσκεται σε ανάκληση.
 • Αυξάνει την τιμή μεταπώλησης ή ενοικίασης της κατοικίας.
 • Τα θερμομονωτικά και ηχομονωτικά κουφώματα αποτελούν απαραίτητο προαπαιτούμενο για κάθε υποψήφιο αγοραστή ή ενοικιαστή αντίστοιχα.

Εάν έχετε πάρει την απόφαση να αντικαταστήσετε τα ήδη υπάρχοντα κουφώματα με νέα, σύγχρονα και καινοτόμα, η εταιρεία είναι πάντα δίπλα σας να σας συμβουλέψουμε για να βρούμε τη λύση που αρμόζει στις δικές σας ανάγκες.

εταιρεία-Modalumin

Η συντήρηση των κτιριακών εγκαταστάσεων αποτελεί ένα πολύ σημαντικό ζήτημα που πρέπει να αντιμετωπίζεται με ιδιαίτερη προσοχή. Η σωστή συντήρηση των κτιρίων και ειδικότερα των κουφωμάτων, αυξάνει σημαντικά τη διάρκεια ζωής των κουφωμάτων και κατ’ επέκταση του κτιρίου, συμβάλει στη μείωση της ενεργειακής κατανάλωσης, καθώς μειώνει εμφανώς τόσο το κόστος θέρμανσης όσο και το κόστος ψύξης, ενώ ακόμη πετυχαίνει συνθήκες άνεσης και ασφάλειας.

Η Modalumin ανταποκρίνεται άμεσα στην ανάγκη σας για συντήρηση (Service) κουφωμάτων, καθώς διαθέτει έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό.

Αναλαμβάνει service σε

 • Συρόμενα κουφώματα αλουμινίου.
 • Ανοιγόμενα κουφώματα αλουμινίου.
 • Ανοιγοανακλινόμενα κουφώματα αλουμινίου.
 • Θερμοδιακοπτόμενα συστήματα.
 • Επάλληλα κουφώματα αλουμινίου.
 • Minimal κουφώματα αλουμινίου.
 • Συνθετικά λκουφώματα PVC.
 • Παντός τύπου σε ρολά, πατζούρια, σήτες.
 • Θωρακισμένες πόρτες
 • Αντικατάσταση παλιάς κλειδαριάς με νέου τύπου κλειδαριά ασφαλείας.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ – Modalumin:

Έκθεση: Μακρυγιάννη 92-94, 564 31 Άνω Ηλιούπολη, Θεσσαλονίκη
Τ: 2310600722, 6977433547
E: info@modalumin.gr
Εργοστάσιο: 16ο χλμ. ΠΕΟ Θεσσαλονίκης – Καβάλας 572 00 Καβαλλάρι Θεσσαλονίκης
Τ: 2394052255
www.modalumin.gr

Απάντηση