Μεταλουμίν: Συμμετοχή & χορηγία στην ημερίδα της ΕΝΚΑΣ για τον Αθέμιτο Ανταγωνισμό

Η Μεταλουμίν συμμετείχε ως χορηγός και ομιλητής στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευσή και ημερίδα με θέμα: “Αθέμιτος Ανταγωνισμός” της Ένωσης καταστηματαρχών Σιδηροαλουμινοκατασκευαστών Νίκαιας – Κορυδαλλού & Πέριξ (ΕΝΚΑΣ).

Στην εκδήλωση που διεξήχθη στις 12 Ιουνίου 2017 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημαρχείου Νίκαιας συμμετείχαν μέλη του Σωματείου, εκπρόσωποι εταιρειών – χορηγών, κατασκευαστές, έμποροι και γενικότερα άνθρωποι του Κλάδου του Αλουμινίου.

Ήταν μια συνάντηση με ελεύθερο διάλογο σχετικά με το θέμα του αθέμιτου ανταγωνισμού κατά την οποία ακούστηκαν απόψεις και προτάσεις από τους παρευρισκόμενους.

Ο κος Γιάννης Σωφρόνης εκπροσωπώντας τη Μεταλουμίν αφού πρώτα καλωσόρισε τους προσκεκλημένους, επεσήμανε ότι οι επιχειρήσεις του κλάδου έχουν επηρεαστεί σε πολύ μεγάλο βαθμό από τον αθέμιτο ανταγωνισμό.

Η υφιστάμενη κατάσταση λόγω της δυσχερούς οικονομικής συγκυρίας και των προγραμμάτων λιτότητας χρειάζεται σωστό χειρισμό για την ενεργοποίηση της αγοράς πάντοτε κάτω από το πρίσμα του “Fair play”.

Ο ανταγωνισμός θα πρέπει να διεξάγεται με σεβασμό και αναγνώριση τόσο της αξίας όσο και του δικαιώματος των ανταγωνιστριών εταιριών του κλάδου, προσπαθώντας να φτάσουμε, με κάθε νόμιμο μέσο σε επιτυχή πορεία υποτάσσοντας οποιουδήποτε τύπου σκοπιμότητα γιατί δεν επιθυμούμε να παρακάμψουμε κανέναν αλλά ούτε και να μας παρακάμψουν.

Για τη Μεταλουμίν κρίνεται αναγκαίο να κατοχυρωθεί η ευγενής άμιλλα με μια σειρά από κανόνες συμπεριφοράς των βασικών πρωταγωνιστών γιατί από την επικράτηση των κανόνων αυτών θα εξαρτηθεί το μέλλον και η επιβίωση των επιχειρήσεων του κλάδου και των εργαζομένων τους ενώ παράλληλα θα επηρεαστεί θετικά και ο κύκλος εργασιών των μεταποιητικών επιχειρήσεων που έχουν απομείνει.

Print Friendly, PDF & Email

Απάντηση