ΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝ: Εντυπωσιακά έργα εντός & εκτός Ελλάδας

Η εταιρεία ΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝ με πολυετή πείρα στο χώρο παρέχει βάσεις στήριξης σε ξεχωριστά έργα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Πρόσφατα συστήματα της εταιρείας χρησιμοποιήθηκαν σε έργα στην Τουρκία, στο Ντουμπάι, στο Άμπου Ντάμπι και στη Μάλτα.
H ΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝ δραστηριοποιούμενη από το 1969 στον κλάδο του αλουμινίου, διαθέτει την απαραίτητη εμπειρία με πληθώρα υλοποιημένων έργων και προωθεί σε όλο τον κόσμο τις πλέον σύγχρονες και εξειδικευμένες βάσεις στήριξης αλουμινίου και χάλυβα για Φ/Β συλλέκτες σε αγρούς, βιομηχανικές στέγες και οικιακές εγκαταστάσεις.
Τα συστήματα στήριξης της εταιρείας είναι πιστοποιημένα ως προς τη στατικότητά τους από τον οργανισμό TUV, διατίθενται με εγγύηση 25ετίας και δήλωση συμμόρφωσης CE, καθώς επίσης συνοδεύονται από υψηλής ποιότητας stainless steel (INOX) εξαρτήματα Γερμανικής προέλευσης. Επίσης, παρέχεται η δυνατότητα ανοδίωσης υψηλών προδιαγραφών για παραθαλάσσιες περιοχές, καλύπτοντας έτσι τις πιο απαιτητικές ανάγκες νησιωτικών και παράκτιων περιοχών.
Η ΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝ έχει διαθέσει και εγκαταστήσει βάσεις στήριξης εκτός από την Ελλάδα σε Αγ. Μαυρίκιο, Αγγλία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Γερμανία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ιορδανία, Ιταλία, Κύπρο, Μάλτα, Ν. Αφρική, Ρουμανία, Σ. Αραβία και Τσεχία.
Πρόσφατα τα συστήματα στήριξης της εταιρείας επελέγησαν σε τέσσερα νέα εξέχοντα έργα: Στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Dubai – τερματικός σταθμός Νο. 4 έργο ισχύος 800 kW με ειδική κατασκευή στέγης σε κεκλιμένη οροφή τύπου metal seam με αρνητική αλλαγή κλίσης και ανοδίωση, στο νησί Al Hayl του Αbu Dhabi για έργα αγρού με ανοδίωση και στήριξη σε πέδιλα μπετού στην άμμο, στο Αεροδρόμιο της Μάλτας έργο ισχύος 400 kW με κατασκευή σε κεκλιμμένη βιομηχανική οροφή τραπεζοειδούς λαμαρίνας και στην Τουρκία με έργο κατασκευής μονοπάσσαλου συστήματος χαλύβδινης υποδομής και τεγίδας αλουμινίου.
H ανάθεση των παραπάνω έργων στη ΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝ, επιβεβαιώνει για μία ακόμα φορά την αξιοπιστία, υψηλή τεχνογνωσία και αναγνωρισιμότητα της εταιρείας στο σχεδιασμό προηγμένων συστήματων στήριξης για φωτοβολταϊκές εφαρμογές.
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως η εξειδικευμένη ομάδα των έμπειρων μηχανικών της ΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝ υλοποιεί έργα σύμφωνα με τις ιδιαιτερότητες της κάθε περιοχής και χώρας, διασφαλίζοντας πρωτίστως τη σχέση ποιότητας – κόστους. Επίσης προσφέρει άρτια τεχνική υποστήριξη τηρώντας τα χρονοδιαγράμματα και εποπτεύοντας όλα τα προς εξέλιξη έργα.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα έργα και τα συστήματα της ΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝ Α.Ε.Β.Ε. επισκεφτείτε το site της εταιρείας: www.metaloumin.gr

[images_grid auto_slide=”no” auto_duration=”1″ cols=”three” lightbox=”yes” source=”media: 18881,18882,18883″][/images_grid]

 

Απάντηση