Μεγάλος Κατασκευαστικός τομέας στην Έκθεση Xenia 2019, στις 23-25 Νοεμβρίου

τομέας

Όλες οι λύσεις για την κατασκευή, ανακαίνιση και εξοικονόμηση ενέργειας στα ξενοδοχεία θα παρουσιαστούν στον μεγάλο κατασκευαστικό τομέα της έκθεσης Xenia 2019, που θα πραγματοποιηθεί 23-25 Νοεμβρίου στο Metropolitan Expo.


Η Xenia 2019 έρχεται με ακόμα μεγαλύτερη δυναμική στον τομέα των κατασκευών, της ανακαίνισης και της εξοικονόμησης ενέργειας για τα ξενοδοχεία.

Το νευραλγικό αυτό κομμάτι κάθε τουριστικής επιχείρησης που επενδύει στις υψηλής ποιότητας εγκαταστάσεις και παροχές προς τους φιλοξενούμενους, φέτος θα έχει ακόμα περισσότερους εκθέτες, καλύπτοντας μεγαλύτερη εκθεσιακή επιφάνεια σε σχέση με τις προηγούμενες διοργανώσεις.

Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι ο κατασκευαστικός τομέας της Xenia 2019 μπορεί να σταθεί ακόμα και σαν μία αυτόνομη έκθεση δόμησης.

Πάνω από 140 εταιρίες του κλάδου σε 8.000 τ.μ.

Περισσότερα από 140 περίπτερα, ανάμεσα στο οποία συγκαταλέγονται κι εκείνα των επιχειρήσεων leader του κλάδου, θα καλύψουν μία καθαρή επιφάνεια 8.000 τ.μ. Κάτι που μεταφράζεται σε υπερκάλυψη του Hall 2 καθώς και σημαντικού μέρους του Hall 1.

Ανάμεσα στις εταιρείες που έχουν επιβεβαιώσει την συμμετοχή τους με συμβόλαιο βρίσκονται μερικές από τις σημαντικότερες και μεγαλύτερες του κλάδου, όπως: Elvial, Exalco, Vitex, Vimar, Knauf, Ευρωψυκτική, Europa Profil Αλουμίνιο, Fibran, Golden Door, Ravenna, Kafkas, Γυψομετάλ, Παπαγεωργίου και πολλές άλλες.

Μέσα από τον κατασκευαστικό τομέα της Xenia 2019 θα παρουσιαστεί ένα πανόραμα καινοτόμων λύσεων, νέων τεχνολογιών και προϊόντων αιχμής για την κατασκευή, την ανακαίνιση, τη διακόσμηση και την εξοικονόμηση ενέργειας στα Ξενοδοχεία και τα τουριστικά καταλύματα.

Η δε επέκταση του τομέα σε σχέση με την προηγούμενη διοργάνωση, εξασφαλίζει ακόμα περισσότερες προτάσεις και ιδέες σε συνδυασμό με την δυνατότητα για ακόμα πιο ποιοτική παρουσίαση τους. Μέσα από τον πλούσιο κατασκευαστικό τομέα, ξενοδόχοι και ιδιοκτήτες καταλυμάτων θα μπορέσουν να διερευνήσουν τις όλες προσφερόμενες κατασκευαστικές ιδέες και λύσεις ώστε να επιλέξουν εκείνες που ταιριάζουν τόσο ύφος και την αισθητική όσο και στο budget που μπορούν να διαθέσουν.

Πηγή: xenia.gr

Απάντηση