Μαυροπούλης: Σύγχρονη πέτρινη κατοικία στην Λευκάδα με ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου Europa

σύγχρονη-κατοικία

Μία σύντομη περιγραφή σχετικά με την κατασκευή και τοποθέτηση ενεργειακών κουφωμάτων σε μια σύγχρονη πέτρινη κατοικία στην Λευκάδα, στην περιοχή Τσουκαλάδες.


Ο ιδιοκτήτης του οικήματος σε συνεργασία με το Αρχιτεκτονικό Γραφείο ανέθεσαν την κατασκευή κουφωμάτων στην Ελληνική επιχείρηση Γεώργιος Ε. Μαυροπούλης & Υιοί ΟΕ που εδρεύει στην Πάτρα.

Μαυροπούλης-σύγχρονη-κατοικία

Πιο συγκεκριμένα είναι ο τρόπος με τον οποίο η πέτρα αγκαλιάζει το ανοιγόμενο και συρόμενο με ανασηκούμενους μηχανισμούς, κούφωμα σε συνδυασμό με τα εξωτερικά σκίαστρα αλουμινίου.

Θα έλεγε κανείς πως είναι το ταίριασμα της παραδοσιακής με την σύγχρονη αρχιτεκτονική.

Μαυροπούλης-σύγχρονη-κατοικία

Η εταιρεία έχει διακριθεί μέσα στην όλη πορεία της τόσο για την ποιότητα όσο και για το άριστο αισθητικό αποτέλεσμα. που προσφέρει στους πελάτες της εντός και εκτός Ελλάδας.

Μαυροπούλης-σύγχρονη-κατοικία

Η κατασκευαστική επιχείρηση Μαυροπούλης Γεώργιος & Υιοί ΟΕ είναι μια από τις πρώτες στον χώρο του αλουμινίου εδώ και 50 χρόνια από το 1970 – από παππού… σε εγγονό – 3 γενιές, μιας μεγάλης διαδρομής που συνεχίζει δυναμικά, στο μέταλλο που λέγεται αλουμίνιο.

Στις κατασκευές τα συστήματα αλουμινίου φέρνουν την εγγύηση, την ποιότητα και την υπογραφή της Βιομηχανίας Europa.

Μαυροπούλης-σύγχρονη-κατοικία

Η επιχείρηση Μαυροπούλης εξειδικεύεται στον χώρο του αλουμινίου εφαρμόζοντας πλήρη τεχνογνωσία πάνω στις κατασκευές που αναλαμβάνει να ολοκληρώσει, όπως πόρτες, παράθυρα, κυκλικά – τοξωτά κουφώματα και άλλες ειδικές κατασκευές (αίθρια, υαλοπετάσματα κ.α.) καθώς επίσης και στις επενδύσεις κτιρίων.

Μαυροπούλης-σύγχρονη-κατοικία

Με σκοπό την ασύγκριτη εξυπηρέτηση και την απόλυτη εφαρμογή τεχνογνωσίας, στις κάθε είδους κατασκευές αλουμινίου, στοχεύουμε στην απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη (ιδιώτη, κατασκευαστή, αρχιτέκτονα, τεχνική εταιρία, κτλ.) παρέχοντας:

Μαυροπούλης-σύγχρονη-κατοικία
  • Επαγγελματική ενημέρωση και υποστήριξη.
  • Απεριόριστες κατασκευαστικές δυνατότητες.
  • Επιλογή χρωμάτων.
  • Μοντέρνο λειτουργικό αποτέλεσμα.
  • Άριστο φινίρισμα.
  • Λογικοί χρόνους παράδοσης.
  • Χαμηλές τιμές με σεβασμό στην ποιότητα.

Γραπτή Εγγύηση Ποιότητας και κανόνες συντήρησης καλής λειτουργίας σύμφωνα με τις προδιαγραφές του Σήματος Ποιότητας Europa.

Μαυροπούλης-σύγχρονη-κατοικία

Τα κουφώματα αλουμινίου “Μαυροπούλης – Europa” ανεβάζουν σταθερά στην προτίμηση των καταναλωτών γιατί συνδυάζουν τώρα και την αισθητική του ξύλου και την αντοχή του αλουμινίου.

Μαυροπούλης-σύγχρονη-κατοικία

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ – Μαυροπούλης Γεώργιος & Υιοί ΟΕ

Εργοστάσιο – Έκθεση: Βελεστίνου 22, Μεταμόρφωση Σωτήρος (έναντι νέας Λαχαναγοράς), Βιοτεχνικό Πάρκο, 263 32 Πάτρα
Τηλ: 2610 523156, 6937027470, 6934394000
Fax: 2610 522125
Email: maνropoulisevropa@yahoo.gr
Site: www.mauropouliseuropa.gr

Απάντηση