Μακεδονική Πανίδης: Κάσα αλουμινίου για γυάλινη πόρτα με GL-100 & GH-10

αλουμινίου

Η Μακεδονική Πανίδης Α.Β.Ε.Ε. βρίσκεται στο τελικό στάδιο του σχεδιασμού και της παραγωγής ενός ολοκληρωμένου συστήματος κάσας αλουμινίου για γυάλινες πόρτες, με κλειδαριά αθόρυβης λειτουργίας GL-100 και μεντεσέδες GH-10.


Η μεγάλη γκάμα προσφερόμενων διαστάσεων της κάσας, η υψηλή ποιότητα κατασκευής και το προσεγμένο φινίρισμα αποτελούν χαρακτηριστικά που την καθιστούν ιδανική επιλογή για αποτελέσματα με υψηλή λειτουργικότητα και αισθητική.

Μοναδικό πλεονέκτημα θα είναι η ευκολία και η ταχύτητα στην τοποθέτηση.

GH-100

Με τον έξυπνο σχεδιασμό της κάσας και των εξαρτημάτων της καλύπτονται κατασκευαστικές ατέλειες (παραγωνιές) και ευθυγραμμίζεται – ρεγουλάρεται η πόρτα με χαρακτηριστική απλότητα και ευκολία.

Θα υπάρχει η δυνατότητα επιλογής μεταξύ 3 φινιρισμάτων ανοδίωσης (φυσική, Inox, μαύρη) καθώς και επιλογή από παλέτα χρωμάτων RAL.

Η minimal αισθητικής κλειδαριά αθόρυβης λειτουργίας και με δικλίδες ασφαλείας, ταιριάζει σε πολλές και διαφορετικές χρήσεις προσφέροντας (μαζί με την κάσα αλουμινίου) μεγάλο εύρος δυνατότητων στον σχεδιασμό ξεχωριστών αρχιτεκτονικών προτάσεων.

GL-100

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στους πωλητές της εταιρίας Μακεδονικής Πανίδης ή στα τηλέφωνα 2310780352 (Κεντρικά γραφεία – εργοστάσιο) ή 2105155430 (υποκατάστημα Αθηνών).

Απάντηση