Λάμψη από την Elvial στην Infacoma

Print Friendly, PDF & Email

Με παρακαταθήκη πρόσφατες επιτυχημένες συμμετοχές σε διεθνείς και εγχώριες διοργανώσεις η Elvial εμφανίστηκε πιο λαμπερή από ποτέ συγκεντρώνοντας συντριπτικά την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα με σημαντικές παρουσίες από όλο τον κλάδο της οικοδομής.

Αισθητική, άνεση και άψογη φιλοξενία απόλαυσαν οι εκατοντάδες επισκέπτες στον εκθεσιακό χώρο της Elvial, ενώ στην αρχιτεκτονική του χώρου κυριάρχησε το Λευκό χρώμα εκφράζοντας έτσι την καθαρότητα των αποφάσεων και της στρατηγικής της επιχείρησης σε όλες της τις δραστηριότητες.

Η χημεία της εταιρείας με τους συνεργάτες της ήταν εμφανέστατη αφού όλοι μαζί δημιούργησαν κλίμα θετικό και φιλικό, κάτι  που συζητήθηκε έντονα από επισκέπτες, εκθέτες, διοργανωτές και όλοι μαζί ανεγνώρισαν πως πρόκειται πράγματι για μια μεγάλη οικογένεια.

Την τιμητική τους είχαν τα ΝΕΑ προϊόντα που παρουσιάστηκαν αναδεικνύοντας την καινοτομία και κατέκτησαν το κοινό.

Ιδιαίτερα μάλιστα αρχιτέκτονες και μηχανικοί είχαν πρωτόγνωρα μεγάλη συμμετοχή, και ακολούθησαν προγραμματισμένα, ειδικά σχεδιασμένη ξενάγηση στα προϊόντα, με σύγχρονα μέσα, σε μικρές ομάδες στο τέλος της οποίας δήλωσαν εντυπωσιασμένοι.

Η υψηλή ποιότητα και τεχνολογία των συστημάτων XCLUSIVE αποτελούν το κλειδί για ανεξάντλητες δημιουργίες, προσφέροντας στον αρχιτέκτονα την απόλυτη ελευθερία για το σχεδιασμό και την υλοποίηση έργων με ταυτότητα και υψηλή προστιθέμενη αξία, εξασφαλίζοντας πάντα πολύ υψηλές επιδόσεις.

Τα συστήματα XCLUSIVE Plus και ιδιαίτερα το ΝΕΟ συρόμενο σύστημα MINIMMAL Look, δίνουν βάθος στη θεωρία του minimal που βασίζεται στην απλότητα και την λιτότητα.

Το MINIMMAL Look παρουσιάστηκε για πρώτη φορά και απέδειξε ότι ήρθε για να ανατρέψει τα δεδομένα. Λιτές και δυναμικές γραμμές σε συνδυασμό με μεγάλες γυάλινες επιφάνειες αναδεικνύουν την αίσθηση ελευθερίας και της άνεσης. Το εξωτερικό περιβάλλον ενώνεται με το εσωτερικό του κτιρίου και αποτελεί τη φυσική προέκταση. Μοναδικότητα αλλά και ασφάλεια, στεγανότητα και ευκολία κατασκευής γίνονται δυνατά σημεία με το σύστημα MINIMMAL Look.

To ραντεβού ανανεώθηκε για την επόμενη διοργάνωση, με μια παρουσία ανανεωμένη, επιβλητική και κυρίως με περιεχόμενο πλούσιο σε ιδέες νέων τεχνολογιών πάντα με την εγγύηση μιας μεγάλης εταιρείας όπως η Elvial.

Απάντηση