Κυριακίδης:Το Συνέδριο θα οδηγήσει σε ωφέλιμα για τον κλάδο συμπεράσματα

Με ένα σύνθημα “Κοιτάμε μπροστά!” κατασκευαστές και επαγγελματίες του κλάδου από όλη την Ελλάδα θα βρεθούν στην πόλη της Koζάνης από τις 5 έως τις 6 Νοεμβρίου του 2016 προκειμένου να παρακολουθήσουν το 6ο Συνεδριο Κατασκευαστών της ΠΟΒΑΣ. Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Κοζάνης και με την υποστήριξη του Σωματείου Κατασκευαστών Αλουμινίου Κοζάνης καθώς και όλων των Σωματείων μελών της ΠΟΒΑΣ.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κοζάνης κύριος Κωνσταντίνος Κυριακίδης προσκαλεί τους συναδέλφους του ανά την Ελλάδα να δώσουν δυναμικό “παρών” στο σημαντικό αυτό γεγονός.
“Με μεγάλη χαρά περιμένουμε να σας υποδεχθούμε στην Κοζάνη, η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Κοζάνης και εγώ προσωπικά, στο μεγάλο γεγονός του Νοεμβρίου που είναι το 6ο Συνέδριο που διοργανώνει η ΠΟΒΑΣ στο Εκθεσιακό Κέντρο του Επιμελητήριου μας.

Είμαστε βέβαιοι ότι οι εργασίες του Συνεδρίου που αναμένουμε όλοι οι βιοτέχνες επαγγελματίες και έμποροι του κλάδου, θα οδηγήσουν σε ωφέλιμα για τον κλάδο συμπεράσματα και σε αποφάσεις που θα προωθήσουν τη λύση και την συντονισμένη από κοινού αντιμετώπιση των πολλαπλών προβλημάτων που ταλανίζουν τις επιχειρήσεις όλων μας.

Πιστεύω ότι οι παρουσία όλων μας είναι απαραίτητη για να συμβάλλουμε με τη συμμετοχή μας στην επιτυχία των εργασιών του συνεδρίου μας, πράγμα που όλοι ευχόμαστε ολόψυχα.

Το Επιμελητήριο Κοζάνης στέκεται δίπλα στην προσπάθεια της ΠΟΒΑΣ και είναι πανέτοιμο να σας καλωσορίσει στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης, για να σας προσφέρει τη δυνατότητα μιας ευχάριστης διαμονής και στις ελεύθερες ώρες του Συνεδρίου τα μέλη της διοίκησής του να σας ξεναγήσουν στα πολλά και όμορφα αξιοθέατα του τόπου μας, ώστε κατά «το τερπνόν μετά του ωφελίμου» να αποκομίσετε μια αξέχαστη ευχάριστη εμπειρία από την επίσκεψή σας στην Κοζάνη.

Με τη διαβεβαίωση ότι η παρουσία σας στο Συνέδριο θα αποτελέσει ιδιαίτερη τιμή και χαρά για εμάς, σας προσκαλούμε με τη σειρά μας στο μεγάλο ραντεβού του κλάδου των αλουμινοσιδηροκατασκευαστών στις 5 & 6 Νοεμβρίου 2016 για να σας γνωρίσουμε τον όμορφο τόπο μας και να σας μυήσουμε στην απαράμιλλη «Κοζανίτικη φιλοξενία»” .

Απάντηση