Ξεκινάνε οι προετοιμασίες για το 9ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κατασκευαστών Αλουμινίου – Σιδήρου

Ξεκινάνε οι προετοιμασίες για το 9ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κατασκευαστών

Με το Σύνθημα “Εξελίξεις και Προκλήσεις για ένα καλύτερο Μέλλον” ξεκινούν οι διαδικασίες για το 9ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κατασκευαστών της ΠΟΒΑΣ, το οποίο θα φιλοξενηθεί στο Grecotel Larissa Imperial Παρασκευή έως Κυριακή 17-19 Μαΐου 2024 στη Λάρισα.


Το 9ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κατασκευαστών έχοντας πάντα στο κέντρο τους ανθρώπους του Κλάδου, αναμένεται να δώσει νέα πνοή και αισιοδοξία προσφέροντας τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να επεκτείνουν τις γνώσεις τους, μέσα από τα θέματα εξαιρετικού ενδιαφέροντος που θα συζητηθούν.

Το 9ο Πανελλήνιο Συνέδριο διοργανώνεται από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Αλουμινίου – Σιδήρου και οργανώνεται από τις εταιρείες Profilmedia και Profilgroup, καθώς και με το Σύλλογο Μεταλλοτεχνουργών Λάρισας και Περιχώρων.

Η Λάρισα, είναι μια πόλη όπου η αρχαία ιστορία και η μακρά αγροτική παράδοση συναντούν το σύγχρονο τρόπο ζωής.

Είναι το κέντρο της οικονομικής δραστηριότητας της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Το Grecotel Larissa Imperial ένα Ξενοδοχείο – κόσμημα είναι έτοιμο να σας υποδεχθεί στην καρδιά του θεσσαλικού κάμπου.

Το Larissa Imperial συνδυάζει την πολυτέλεια και την απλότητα και είναι ιδανικό για σύντομες αποδράσεις. Υπέροχα διακοσμημένα δωμάτια, σουίτες και μπανγκαλόους θα κάνουν τη διαμονή σας ευχάριστη.Επιλέξτε την διαμονή σας με θέα τους κήπους ή την πισίνα, που ξεχωρίζουνγια τους άνετους χώρους και την αριστοκρατική διακόσμησή τους, με χειροποίητα έπιπλα καιυφάσματα σε ζεστούς γήινους τόνους.

Οργάνωση – Πληροφορίες:

PROFILMEDIA
Προμάχων 8 & Πετμεζά
141 21 Νέο Ηράκλειο – Αθήνα
Τ: 2108056800
Ε: g.gazepidis@profilmedia.gr
www.profilnet.gr
.
PROFILGROUP
Ιπποδρομίου 14
570 10 Πεύκα – Θεσσαλονίκη
Τ: 2310676022
E: profil@profilgroup.gr
www.profilgroup.gr

Απάντηση