Κοπή Πίτας για την Elite Ακαδημίας της ΠΑΕ ΟΦΗ με δώρα από την EUROPA

Η Europa παρευρέθηκε στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Elite Ακαδημίας της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 (OFI Crete F.C.), την οποία έκοψε ο πρόεδρος της ομάδας Μιχάλης Μπούσης.


Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο στις 22 Ιανουαρίου, όπου παραβρέθηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές των τριων τμημάτων της Ακαδημίας, μαζί με το τεχνικό επιτελείο και τον Διευθυντή της Elite Ακαδημίας, Θεόδωρο Ελευθεριάδη και τον Αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Ηλία Πουρσανίδη.

Την εταιρεία εκπροσώπησαν η Αντιπρόεδρος και CEO Anous Tzirakian, η PR & Health Division Director Giovanna Palivou , ο Διευθυντής Πωλήσεων Ελλάδος Anestis Tarlas και ο Διευθυντής Πωλήσεων Κρήτης Αντώνης Λαϊνάκης. Η αντιπροσωπεία της Europa Profil, έκανε δώρο από ένα tablet τελευταίας τεχνολογίας, στους τυχερούς ποδοσφαιριστές που κέρδισαν τα φλουριά και συγκεκριμένα στους: Νίκο Σταυρόπουλο (Κ19), Κωνσταντίνο Γαλανό (K17) και Ζαχαρία Πετούση (Κ15).

Επίσης τα στελέχη της Europa Profil, έδωσαν από ένα tablet στον Βασίλη Πιστικό και στον Σπύρο Ζαχαριουδάκη από την Κ19, επιβραβεύοντάς τους για την εισαγωγή στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και Σερρών αντίστοιχα. Οι τυχεροί που κέρδισαν το φλουρί από το προπονητικό επιτελείο ήταν οι Κυριάκος Πετράς και Μάνος Καρυωτάκης.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, Μιχάλης Μπούσης τόνισε μεταξύ άλλων στους ποδοσφαιριστές της Elite Ακαδημίας:

«Είμαστε ενθουσιασμένοι από το γεγονός ότι ήδη βρίσκονται στο ρόστερ της πρώτης ομάδας παιδιά της Elite Ακαδημίας μας και εύχομαι μια μέρα η ενδεκάδα του ΟΦΗ να απαρτίζεται απ’ όσο το δυνατόν περισσότερους Κρητικούς και γενικότερα Έλληνες. Για να φτάσουμε μια μέρα να παίζουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο περισσότεροι Έλληνες απ’ ότι ξένοι. Θέλω να ευχαριστήσω την Europa, που βρίσκεται για άλλη μία χρονιά στο πλευρό της Elite Ακαδημίας και που φροντίζει να δείχνει εμπράκτως την αγάπη της προς τα παιδιά του ΟΦΗ και της Κρήτης γενικότερα».

Από την πλευρά της η Αντιπρόεδρος και CEO της Europa Profil, Ανούς Τζιρακιάν υποστήριξε:

«Ευχαριστώ πολύ για την εκτίμηση που δείχνετε προς στην εταιρία μας αλλά και για την αμοιβαία αγάπη και συμπαράσταση που υπάρχει ανάμεσα στην ΠΑΕ ΟΦΗ και στην Europa. Είναι πολύ σημαντικό να επενδύεις σε νέους ανθρώπους, γιατί οι νέοι άνθρωποι είναι το μέλλον».

Απάντηση