Κατσίρης Αθανάσιος: Πρωταρχικός στόχος η ποιότητα κατασκευής και η άριστη εφαρμογή

Κατσίρης

Με έδρα την Μεσσήνη στον Νομό Μεσσηνίας, η κατασκευαστική εταιρεία Κατσίρης Αθανάσιος είναι εκ των κορυφαίων Κατασκευαστών Αλουμινίου στην Πελοπόννησο.


Η εταιρεία Κατσίρης, ιδρύθηκε το 1993 από τα αδέρφια Αθανάσιο και Παναγιώτη Κατσίρη και δραστηριοποιείται και εξειδικεύεται στον τομέα κατασκευής και τοποθέτησης συστημάτων αλουμινίου και σιδήρου.

Κατσίρης-Αθανάσιος-κατασκευές

Η Εταιρεία Μέταλλα – Αλουμίνια ΚΑΤΣΙΡΗΣ κατασκευάζει σε ιδιόκτητο χώρο κουφώματα όλων των τύπων ενεργειακά συστήματα αλουμινίου σε συρόμενα, ανοιγόμενα, ανασυρόμενα, πτυσσόμενα με ή χωρίς θερμοδιακοπή. Επιπλέον εξειδικεύεται στην κατασκευή συστήματα ρολών, πορτών απλών και ασφαλείας, σητών, κάγκελων αλουμινίου και σιδήρου, εσωτερικών χωρισμάτων, αίθριων, παραθύρων οροφής, σκιάστρων και υαλοπετασμάτων.

Η εταιρεία ΚΑΤΣΙΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ έχοντας ως πρωταρχικό στόχο την ποιότητα κατασκευής και την άριστη εφαρμογή, επένδυσε σε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και στηριζόμενη στο έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο δυναμικό της, αυξάνει συνεχώς την παρουσία της στο χώρο του αλουμινίου.

Πιστοί πάντοτε στις Ευρωπαϊκές οδηγίες περί παραγωγικής διαδικασίας κατασκευής συστημάτων αλουμινίου, τα προϊόντα μας πληρούν όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές για να φέρουν την σήμανση CE.

Η εταιρεία είναι Πιστοποιημένος Συνεργάτης της EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ και διαθέτει την μεγαλύτερη και πληρέστερη έκθεση αλουμινίου EUROPA στο Νόμο Μεσσηνίας.

Θα βρείτε όλη την γκάμα συστημάτων αλουμινίου Europa και Prima Systems. Είναι πάντοτε πρόθυμοι να λύσουν όλες σας τις απορίες με γνώμονα τις πραγματικές σας ανάγκες.

Κατσίρης-Αθανάσιος-κατασκευές

Η EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ στα πλαίσια της συνεχούς προσπάθειας ανάπτυξης πρωτοποριακών και καινοτόμων συστημάτων αλουμινίου, παρουσιάζει τα υβριδικά συστήματα αλουμινίου. Τα υβριδικά συστήματα αλουμινίου – ένας συνδυασμός προφίλ αλουμινίου και ειδικού προφίλ πολυαμιδίου – είναι αποκλειστικά σχεδιασμένα και κατασκευασμένα με σκοπό την αποτελεσματική εξοικονόμηση ενέργειας και κατά συνέπεια την σημαντική συμβολή τους στην ουσιαστική προστασία του Περιβάλλοντος.

Κατσίρης-Αθανάσιος-κατασκευές

Η ασφάλεια είναι ουσιαστικής σημασίας για την εργασιακή κουλτούρα της EUROPA. Ορίζει το πώς θα πραγματοποιηθεί η δουλειά, διαμορφώνει τον τρόπο που οργανώνονται τις δραστηριότητες. Οι διαδικασίες ασφαλείας αναβαθμίζονται τακτικά για να ανταποκρίνεται στις μεταβαλλόμενες ανάγκες μας. Όλοι στην EUROPA είναι εκπαιδευμένοι σε πρακτικές στον τομέα της υγείας και της ασφάλειας, καθώς η εταιρεία εφαρμόζει σύστημα διαχείρισης υγείας και ασφάλειας στους χώρους εργασίας (μονάδες HSM) σύμφωνα με το πρότυπο OHSAS.

Κατσίρης-Αθανάσιος-κατασκευές

Πόρτες Ασφαλείας Europa.

Η EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ έχοντας πάντα ως βασική προϋπόθεση την προσφορά προϊόντων υψηλής αισθητικής, κορυφαίας ποιότητας και μέγιστης ασφάλειας, ξεκίνησε συνεργασία με τον κορυφαίο Ιταλικό οίκο Gardesa, ώστε να σας προσφέρει τη νέα γενιά πορτών ασφαλείας Europa, που καλύπτουν κάθε σας ανάγκη σε κάθε επίπεδο ασφάλειας.

Κατσίρης-Αθανάσιος-κατασκευές

Σύστημα σήτας Europa.

Europa Plisse, Europa Free, Europa Flexa, Europa 880. Πλήρης γκάμα συστημάτων σήτας Europa.

Για κάθε σπίτι και κάθε ανάγκη. Μπορούν εύκολα να αντικαταστήσουν παλιές σήτες ή και να τοποθετηθούν σε όλα τα υπάρχοντα συστήματα αλουμινίου.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ – ΚΑΤΣΙΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ:

Σωτήρη Πατατζή 242 00 Μεσσήνη, Μεσσηνία
Τ: 2722023023, 6932523063
F: 2722023423
www.katsiris.gr

Απάντηση