Καραβαράκης: Πρωτοποριακές βιοκλιματικές πέργκολες αλουμινίου και υπερσύγχρονα κουφώματα

Καραβαράκης

Στις 21 Δεκεμβρίου 2020 -αντί για τις 30 Νοεμβρίου, όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί- ξεκινά η υποβολή αιτήσεων από την Κρήτη για το πρόγραμμα «Εξοικονομώ κατ’ Οίκον» και η εταιρεία K-Systems ΚΑΡΑΒΑΡΑΚΗΣ, με έδρα τα Χανιά, προσφέρει μία σειρά από εξαιρετικές επιλογές με υψηλής αισθητικής και λειτουργικότητας ενεργειακά συστήματα αλουμινίου νέας γενιάς, συνθετικά κουφώματα κορυφαίων εργοστασίων, καθώς και πρωτοποριακές βιοκλιματικές στεγανές πέργκολες αλουμινίου, ιδανικές για τη χρήση κάλυψης εξωτερικών και ημιυπαίθριων χώρων σε κατοικίες, καταστήματα και ξενοδοχειακές επιχειρήσεις.


Η επιχείρηση K-Systems Καραβαράκης εδρεύει στο Βιοτεχνικό Πάρκο (ΒΙΟ.ΠΑ), στη Σούδα Χανίων και δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια στον τομέα των συστημάτων αλουμινίου και των μεταλλικών κατασκευών, με κορυφαία ποιότητα, συνέπεια και επαγγελματισμό.

Η επιχείρηση K-Systems Καραβαράκης αναλαμβάνει κάθε είδους μεταλλική κατασκευή, μελέτη – σχεδιασμό – τοποθέτηση κουφωμάτων και προϊόντων αλουμινίου, κάγκελα, πόρτες, πέργκολες και παντός είδους ειδικές κατασκευές για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Σε όλα τα κουφώματα εφαρμόζονται διπλά κρύσταλλα κατασκευής της για περισσότερη ασφάλεια, αντοχή και μόνωση. Οι υπηρεσίες που προσφέρει στον τομέα των μεταλλικών κατασκευών περιλαμβάνουν λύσεις εξωτερικής σκίασης, στέγαστρα, πάνελς και συστήματα στήριξης παντός είδους.

ΟΙ ΒΙΟΚΛΙΜΑΤΙΚΕΣ ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ

Το σύστημα EXALCO PERGOLA, που προσφέρει η εταιρεία K-Systems ΚΑΡΑΒΑΡΑΚΗΣ, δημιουργήθηκε για να καλύψει την ανάγκη της αγοράς για στεγανά συστήματα σκίασης. Πρόκειται για βιοκλιματική πέργκολα και είναι ένα πρωτοποριακό σύστημα εξ ολοκλήρου από αλουμίνιο με περιστρεφόμενες περσίδες, το οποίο παρέχει προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία σε συνθήκες ηλιοφάνειας, αλλά και από τη βροχή με σύστημα ελεγχόμενης απορροής υδάτων.

Κύρια χαρακτηριστικά του εντυπωσιακού συστήματος βιοκλιματικής πέργκολας είναι:

  • Τα κρυφά στοιχεία κίνησης, ένωσης και στήριξης των προφίλ.
  • Σύστημα ελεγχόμενης συλλογής και απορροής όμβριων υδάτων.
  • Περιστροφή περσίδων (00 – 135ο) για τη σωστή σκίαση, αλλά και των συνθηκών αερισμού καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας.
  • Δυνατότητα επιλογής περσίδων standard ή με προσθήκη φωτισμού LED, σε όλες τις διαθέσιμες αποχρώσεις καθώς και απομίμησης ξύλου.
  • Ελάχιστη συντήρηση, χάρη στις άριστες ιδιότητες του αλουμινίου.

Το συγκεκριμένο σύστημα είναι ιδανικό για χρήση κάλυψης εξωτερικών και ημιυπαίθριων χώρων σε κατοικίες, ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις και χώρους εστίασης.

Καραβαράκης-πέργκολες
Καραβαράκης-πέργκολες
Καραβαράκης-πέργκολες

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί το συγκεκριμένο πρωτοποριακό σύστημα βιοκλιματικής πέργκολας αλουμινίου:

Πηγή: hania.news

Απάντηση