ΚΑΠΕ: Ημερίδες για τις ΑΠΕ και την Εξοικονόμηση Ενέργειας σε Αλεξανδρούπολη και Ορεστιάδα

ΚΑΠΕ

Το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών & Εξοικονόμησης Ενέργειας (ΚΑΠΕ) και το Επιμελητήριο Έβρου διοργανώνουν ενημερωτικές ημερίδες για τις Ανανεώσιμες Πηγές και την Εξοικονόμηση Ενέργειας (ΕΞΕ) στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης.

Συγκεκριμένα, οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν:

  • την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016 και ώρα 18.00 στην Αλεξανδρούπολη (αίθουσα εκδηλώσεων Επιμελητηρίου Έβρου 3ος όροφος), με θέμα «Εφαρμογές Α.Π.Ε & Ε.Ξ.Ε στην Ανατολική Μακεδονία & Θράκη/Χρηματοδοτικά Εργαλεία».
  • το Σάββατο 11 Ιουνίου 2016 και ώρα 10.00 στην Ορεστιάδα (Πολιτιστικό Πολύκεντρο Ορεστιάδας), με θέμα «Τεχνολογίες Α.Π.Ε. & Ε.Ξ.Ε στον Αγροτικό Τομέα».

Κατά τη διάρκεια των ημερίδων θα παρουσιασθούν και θα συζητηθούν από ειδικούς επιστήμονες, εκπροσώπους της πολιτείας, χρηματοδοτικών φορέων και του επιχειρηματικού κόσμου θέματα που αφορούν τις εξελίξεις στο νομοθετικό και θεσμικό πλαίσιο στους τομείς ΑΠΕ & ΕΞΕ, χρηματοδοτικά εργαλεία, τεχνολογικές εφαρμογές σε κτιριακό και αγροτικό τομέα, κ.λπ.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε υποψήφιους επενδυτές στο χώρο των ΑΠΕ & ΕΞΕ, στελέχη επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους ίδιους τομείς, εκπροσώπους της τοπικής και περιφερειακής αυτοδιοίκησης, επιστημονικούς φορείς, συμβούλους μηχανικούς, αγροτικούς συνεταιρισμούς και εκπροσώπους του αγροτικού τομέα, κ.ά. Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη.

Απάντηση