Κ. Κυριακίδης: Ο Πρόεδρος του επιμελητηρίου Κοζάνης για τη διεξαγωγή του 6ου Συνεδρίου ΠΟΒΑΣ

Αγαπητοί Συνάδελφοι, Είναι μεγάλη τιμή και χαρά για το ΔΣ του Επιμελητηρίου Κοζάνης, για το Σύνδεσμο Αλλουμινο- Σιδηρο-Κατασκευαστών Ν. Κοζάνης και για εμένα προσωπικά,  που σε λίγες ημέρες θα διεξαχθεί στην πόλη μας το 6ο  Συνέδριο που διοργανώνει και πάλι μετά από 2 χρόνια η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αλλουμινο Κατασκευαστών (ΠΟΒΑΣ).

Είμαστε καθ’ όλα έτοιμοι να υποδεχθούμε τη μεγάλη αυτή εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 5 & 6 Νοεμβρίου 2016 στο Συνεδριακό και Εκθεσιακό Κέντρο Κοζάνης.

Στην Κοζάνη, λοιπόν, στο μεγαλύτερο Ενεργειακό Κέντρο της χώρας, θα ανανεώσουμε όλοι οι κατασκευαστές και επαγγελματίες του κλάδου το διετές ραντεβού μας για να εστιάσουμε με διαδικασίες γόνιμου διαλόγου στα  μεγάλα προβλήματα που ταλανίζουν όλους μας και αποτελούν τροχοπέδη στην αναπτυξιακή πορεία του κλάδου μας.

Στόχος μας να καταγραφούν οι προβληματισμοί μας και  να ακουστούν οι προτάσεις μας  για την αντιμετώπιση των προκλήσεων της αγοράς, όπως αυτή έχει διαμορφωθεί.  Στόχος μας κοινός, ακόμη, να  αναδειχθούν τα μείζονα προβλήματα του χώρου  και όπως πολύ σωστά  έχει επισημάνει ο Πρόεδρος της ΠΟΒΑΣ, κ. Θεόφιλος Παγιάτης,  «να αφυπνιστούν   συνάμα όλες οι δημιουργικές δυνάμεις που ενδιαφέρονται και αγωνιούν για το μέλλον του κλάδου».

Εύχομαι οι ιδέες, οι προτάσεις, οι απόψεις, όλες οι επιστημονικές εισηγήσεις που θα ακουστούν από τους διακεκριμένους εισηγητές του χώρου, όλες οι πληροφορίες που θα συλλεχθούν για τις νέες τάσεις που επικρατούν στις σίδηρο –αλουμινοκατασκευές στην Ελλάδα και την ευρωπαϊκή κυρίως αγορά, να οδηγήσουν σε συμπεράσματα τέτοια που θα αναζωπυρώσουν την ελπίδα όλων μας για την εξέλιξη των επαγγελματικών δραστηριοτήτων μας στους δύσκολους καιρούς που ζούμε από την παρατεταμένη οικονομική κρίση της χώρας μας.

Εύχομαι τα συμπεράσματα του 6ου Συνεδρίου της ΠΟΒΑΣ στην Κοζάνη να  αποτελέσουν «έναυσμα» για την ανασυγκρότηση του κλάδου μας και κυρίως να ευαισθητοποιήσουν τους φορείς, την Πολιτεία και όλους τους «Αρμοδίους» να λάβουν το συντομότερο τις αποφάσεις εκείνες που θα μας επιτρέψουν «Να Κοιτάμε Μπροστά»  και να προσφέρουμε τις δημιουργικές μας δυνάμεις για την  ανοδική εξέλιξη της επιχειρηματικότητας, τη βελτίωση του επιπέδου διαβίωσης των Ελλήνων, αλλά και την ανάπτυξη της οικονομίας της Χώρας μας.

Καλή επιτυχία, ολόψυχα, στις εργασίες του 6ου Συνεδρίου της ΠΟΒΑΣ! 

Περιμένουμε να σας υποδεχθούμε στην Κοζάνη, την όμορφη πρωτεύουσα της Δυτικής Μακεδονίας, ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ! Ανυπομονούμε ειλικρινά!

Απάντηση