Ημερίδα με θέμα «Υαλοπίνακες: Νέα ΤΟΤΕΕ & Σύγχρονες Αρχιτεκτονικές Εφαρμογές» στα πλαίσια του Open Space 2019

ΤΟΤΕΕ

Στα πλαίσια του Open Space 2019, θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με θέμα «Υαλοπίνακες: Νέα ΤΟΤΕΕ & Σύγχρονες Αρχιτεκτονικές Εφαρμογές» στις 18 Οκτωβρίου 2019, στην έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO 2019.


Σκοπός της ημερίδας είναι να παρουσιαστεί η Τεχνική Οδηγία TEE (ΤΟΤΕΕ) η οποία αποτελεί ένα συνοπτικό και όσο το δυνατόν ένα πλήρη οδηγό αναφορικά με τους υαλοπίνακες ασφαλείας και τις δραστηριότητές τους, που αφορούν μελέτη, εφαρμογή, παραλαβή και επίβλεψη, εγκατάσταση.

Επίσης θα παρουσιαστούν Σύγχρονες Αρχιτεκτονικές Εφαρμογές του γυαλιού οι οποίες αποτελούν πρόκληση και μία νέα μορφή τέχνης που δίνει έμπνευση στο δημιουργό και μπορεί να αφήσει άφωνο τον καθένα μας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Open Space 2019

ΩΡΑΟΜΙΛΙΕΣΟΜΙΛΗΤΕΣ
15:30–15:50Νέα Τεχνική Οδηγία “ΤΟΤΕΕ
Υαλοπινάκων Ασφαλείας”
Χρήστος Λούσης,
Πρ. ΠΟΕΒΥ
και Υπ. Συμβουλευτικής
Υποστήριξης των
Επιχειρήσεων στο ΒΕΑ
15:50–16:10Σύγχρονες Αρχιτεκτονικές
Εφαρμογές
Ανδρέας Μάχος,
Γεν. Γραμματέας ΣΕΥΑΠΠ
Αναπλ. Ταμίας Δ.Σ. ΠΟΕΒΥ
16:10–16:20Συζήτηση- συμπεράσματα

ΟΜΙΛΗΤΕΣ

Χρήστος Λούσης
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΜΠΟΡΩΝ & ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΩΝ (Πρ. Π.Ο.Ε.Β.Υ. και Υπ. Συμβουλευτικής Υποστήριξης των Επιχειρήσεων στο ΒΕΑ)

Ο Λούσης Χρήστος κατάγεται από το Σούλι Ηπείρου και έχει 2 τέκνα.

Ο Λούσης Χρήστος από το 1973, ξεκίνησε να εργάζεται στον κλάδο των Υαλοπινάκων, ενώ παράλληλα παρακολουθούσε νυχτερινό γυμνάσιο. Μετά την ολοκλήρωση, αποφοίτησε την 3ετή σχολή διακοσμητών ΚΛΙΜΕΝΣ.

Από το Μάρτιο του 1983, είχε τη δική του επιχείρηση «Υαλοτεχνική Αμαρουσίου», ενώ το 1988 δημιούργησε μία νέα εταιρία την «Υαλοτεχνική Λούσης», η οποία βρίσκεται στη Λ. Πεντέλης 9, στα Μελίσσια.

Ειδικεύεται σε δύσκολες κατασκευές και υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων έργα, έχοντας παρακολουθήσει πολυάριθμα σεμινάρια στην Ευρώπη και στην Ελλάδα, γεγονός που τον καθιστά έναν από τους ιδιαίτερους γνώστες του αντικειμένου στη χώρα μας. *

Το 2006 αντιλαμβανόμενος τα προβλήματα από την εξέλιξη των γεγονότων στη χώρα, ενεργοποιήθηκε και ανέλαβε την Προεδρεία στον Σύνδεσμο Εμπόρων Υαλοπινάκων Αθηνών-Πειραιώς & Περιχώρων (ΣΕΥΑΠΠ) και στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων (ΠΟΕΒΥ).

Από τότε επανεκλέγεται Πρόεδρος της ΠΟΕΒΥ. Η ανάγκη του να προσφέρει κοινωφελές έργο στους επαγγελματίες βιοτέχνες της χώρας, τον οδήγησε να κινητοποιηθεί και να αναλάβει Υπεύθυνος Σύμβουλος Επιχειρήσεων στη Διοικητική Επιτροπή του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΒΕΑ).

Οραματιστής και επίμονος, μακριά από πολιτικές και κομματικές ταυτότητες, όλα αυτά τα χρόνια, προσέφερε αναρίθμητα οφέλη από τη δράση του για τα παιδιά μας, τους Έλληνες πολίτες, για το κράτος και βεβαίως για τους επαγγελματίες του κλάδου των Υαλοπινάκων.

*Είναι πιστοποιημένος Τεχνίτης Υαλοπινάκων από το ΓΣΕΒΕΕ – TUV NORD.

Ανδρέας Μάχος
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΜΠΟΡΩΝ & ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΩΝ
(Γεν. Γραμματέας Σ.Ε.Υ.Α.Π.Π. – Αναπλ. Ταμίας Δ.Σ. Π.Ο.Ε.Β.Υ)

Ο Ανδρέας Μάχος έχει αποφοιτήσει από το τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεωντου Τ.Ε.Ι Χαλκίδας.

Από το 1999 έως το 2007 ήταν υπεύθυνος πωλήσεων στη ΜΑΧΟΣ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ και από το 2007 έως σήμερα είναι ιδιοκτήτης και υπεύθυνος πωλήσεων στην Α.ΜΑΧΟΣ-Ε.ΜΑΧΟΥ Ο.Ε.

Μιλά άριστα αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά.

Από το 1999 έως το 2007 διετέλεσε γ.γ. της Πανελληνίας Ομοσπονδίας Έμπορων Βιοτεχνών Υαλοπινάκων (Π.Ο.Ε.Β.Υ.) και από το 2007 έως σήμερα, γ.γ του Συνδέσμου Έμπορων Βιοτεχνών Υαλοπινάκων Αττικής και Περιχώρων.

*Είναι πιστοποιημένος Τεχνίτης Υαλοπινάκων από το ΓΣΕΒΕΕ – TUV NORD.

Με την υποστήριξη: ΠΟΕΒΥ

Η συμμετοχή στις ημερίδες του Open Space είναι δωρεάν.

Πηγή: events.buildinggreen.gr

Απάντηση