Ημερίδα Εταιρικής Υπευθυνότητας και Βιώσιμης Ανάπτυξης, στις 10 Μαΐου 2019 στο Συνεδριακό Κέντρο της ANEK Lines στην Κρήτη

ANEK-Lines

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας EU Green Week, η Global Sustain και η European Sustainability Academy (ESA), συνδιοργανώνουν την «Ημερίδα Εταιρικής Υπευθυνότητας και Βιώσιμης Ανάπτυξης», η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 10 Μαΐου 2019 στο Συνεδριακό Κέντρο της ANEK Lines στα Χανιά Κρήτης.


Η διοργάνωση έχει ως στόχο την ενημέρωση του κοινού σε θέματα Εταιρικής Υπευθυνότητας και Βιώσιμης Ανάπτυξης στους κλάδους αγροδιατροφής, τουρισμού, μεταφορών και ενέργειας.

Οι επιδράσεις της κλιματικής αλλαγής ήταν ιδιαίτερα εμφανείς στην Κρήτη πρόσφατα.

Η υπεύθυνη διαχείριση φυσικών πόρων, υποδομών και ενέργειας έχουν πλέον τεράστιο και άμεσο αντίκτυπο στη ζωή μας.

Είναι περισσότερο αναγκαία από ποτέ η ευαισθητοποίηση όλων σε θέματα βιώσιμης ανάπτυξης ιδιαίτερα σε τομείς που ενισχύουν την τοπική οικονομία και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής μας.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες, φορείς και επιχειρήσεις, ενώ αναμένεται να παρευρεθούν εκπρόσωποι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Κοινοβουλίου, της πολιτικής ηγεσίας και τοπικής αυτοδιοίκησης (Υπουργεία, Περιφέρεια, Δήμοι), επιμελητηρίων, επιστημονικών και ερευνητικών ιδρυμάτων, φορέων κ.λπ.

Πηγή: energia.gr

Απάντηση