Ηλεκτρικό φορτηγό και pickup αναπτύσσει η Tesla Motors

Ηλεκτρικό φορτηγό, Tesla Motors
Μπορεί να είναι ήδη γνωστό πως η Tesla θα κυκλοφορήσει ένα νέο μοντέλο sedan, με την επωνυμία Model 3, ωστόσο φαίνεται πως η αυτοκινητοβιομηχανία επιφυλάσσει και άλλες ευχάριστες εκπλήξεις στους λάτρεις της ηλεκτροκίνησης.

Έτσι, όπως αποκάλυψε μέσω του Twitter ο Elon Musk, ιδρυτής και CEO της εταιρείας, τον Σεπτέμβριο θα ξεκινήσει τη διάθεση και ενός ηλεκτρικού φορτηγού. Παράλληλα, έχει ξεκινήσει την ανάπτυξη ενός ηλεκτροκίνητου pickup, το οποίο αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Musk αναφέρθηκε στο pickup σε ανάρτησή του στο Twitter την περασμένη Πέμπτη, όπου σημείωνε πως το μοντέλο θα είναι έτοιμο έπειτα από 18-24 μήνες. Επομένως, αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά κάποια στιγμή μέσα στο 2019.

Όσον αφορά το φορτηγό, πέρα από την είδηση για την κυκλοφορία του τον Σεπτέμβριο, ο ιδρυτής της Tesla πρόσθεσε πως η ομάδα ανάπτυξής του έχει κάνει πραγματικά εξαιρετική δουλειά.

Ήδη από το καλοκαίρι του 2016, ο Musk είχε δηλώσει πως η αυτοκινητβιομηχανία θα ξεκινήσει με την πώληση ακριβών μοντέλων, όπως του Model 3 και του Roadster, ώστε στην πορεία να μπορέσει να κατασκευάσει πιο προσιτά οικονομικά μοντέλα, όπως ένα ηλεκτροκίνητο pickup.

Πηγή: insomnia.gr

Απάντηση