ΙΕΝΕ: Αύριο Πέμπτη 14/5, το 1ο Webinar για τις επιπτώσεις από τον κορονοϊό στον ενεργειακό τομέα

ΙΕΝΕ

Το Ινστιτούτο Ενέργειας Ν.Α. Ευρώπης (ΙΕΝΕ) ανταποκρινόμενο στις ιδιαίτερες απαιτήσεις της περιόδου που διανύουμε και αντιλαμβανόμενο τα νέα οικονομικά και επιχειρηματικά δεδομένα που τείνουν να διαμορφωθούν λόγω της κρίσης του Κορoνοϊού, και με σκοπό να εξεταστούν σφαιρικά οι επιπτώσεις στις ενεργειακές αγορές, προχωρά στη διοργάνωση μίας σειράς διαδικτυακών συζητήσεων (“ΙΕΝΕ Webinars”).


Η νέα αυτή πρωτοβουλία του Ινστιτούτου Ενέργειας Ν.Α. Ευρώπης (ΙΕΝΕ) απευθύνεται κυρίως στα μέλη και συνεργάτες του Ινστιτούτου και ευελπιστεί να αναδείξει τα ζητήματα που απασχολούν τα στελέχη και επαγγελματίες του ενεργειακού τομέα κατά τη σημερινή δύσκολη συγκυρία. Τα Webinars θα πραγματοποιούνται απογευματινές ώρες (17:00 – 18:00) και η συμμετοχή σε αυτά είναι δωρεάν.

Το πρώτο Session της σειράς των Webinars έχει οριστεί για την ερχόμενη Πέμπτη, 14 Μαΐου και ώρα 17:00 – 18:00 με θέμα: «Επιπτώσεις από την κρίση του Κορωνοϊού στις αγορές Ηλεκτρισμού, Φ. Αερίου και Πετρελαίου». Στο πρώτο αυτό Webinar θα συμμετέχουν οι εξής:

  • κα. Λιάνα Γούτα, Διευθύντρια Ενεργειακής Πολιτικής & Διεθνών Σχέσεων Ομίλου, Ελληνικά Πετρέλαια,
  • κ. Ανδρέας Πετροπουλέας, Διευθυντής Διαχείρισης Ενέργειας, Elpedison,
  • Δρ. Κωνσταντίνος Καραγιαννάκος, Συντονιστής Διευθυντής Δραστηριοτήτων Εμπορίας, ΔΕΠΑ, και
  • κ. Κωστής Σταμπολής, Πρόεδρος & Εκτελεστικός Διευθυντής του ΙΕΝΕ (συντονιστής).

Περισσότερες πληροφορίες για το Webinar του ΙΕΝΕ και δήλωση συμμετοχής θα βρείτε στο ακόλουθο link: us02web.zoom.us/webinar/register. Σε ότι αφορά στο πρόγραμμα των επόμενων Webinars αυτό θα γνωστοποιηθεί μέσω ξεχωριστής ανακοίνωσης.

Πηγή: energia.gr

Απάντηση