Η SECUREXPO επιστρέφει δυναμικά σε νέο εκθεσιακό χώρο το 2020

SECUREXPO

Η SECUREXPO με κεντρικό μότο «Η μοναδική έκθεση που όλοι και όλα που εμπλέκονται στο τομέα της ασφάλειας είναι μαζί» επιστρέφει αναβαθμισμένη και εξελιγμένη το Μάϊο του 2020.


Η διοργανώτρια εταιρία της έκθεσης SECUREXPO ανταποκρινόμενη στις ιδιαίτερες ανάγκες του κλάδου, επέλεξε νέο και σύγχρονο εκθεσιακό χώρο, το M.E.C. Παιανίας, που από το 2011 η νέα διοίκηση του M.E.C. προέβη σε σειρά κτιριακών επεμβάσεων με στόχο την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων & υπηρεσιών του.

Η 4η SECUREXPO θα πραγματοποιηθεί από 15 έως 17 Μάϊου στο M.E.C. Παιανίας και θα αποτελέσει κομβικό τεχνολογικό και εμπορικό forum και τούτο διότι όλες οι κορυφαίες εταιρίες του κλάδου θα έχουν δίαυλο επικοινωνίας με τους επαγγελματίες της Ηλεκτρονικής και Φυσικής Ασφάλειας.

Η SECUREXPO με ολιστική προσέγγιση και διεθνή προσανατολισμό είναι δομημένη σε δύο τομείς:

ELECTRONIC SECURITY: Θα παρουσιάσει μια ευρεία γκάμα ηλεκτρονικών συστημάτων για: Residential, Commercial & Retail Security

PHYSICAL SECURITY: Εστιάζει σε τεχνολογίες και υπηρεσίες όπως: Perimeter Security, Mechanical Security, Security Services

Με μια ευρεία και στοχευμένη διαφημιστική προβολή που θα κατανεμηθεί σε διάφορα μέσα [TV, Radio, Social Media, Press], η διοργάνωση έχει ως στόχο να προβάλλει τη δυναμική της SECUREXPO μεγιστοποιώντας παράλληλα την επισκεψιμότητα και εμπορική επιτυχία της.

Για περισσότερες πληροφορίες: εδώ

Απάντηση