Η πρώτη έκθεση ακινήτων στην Ελλάδα, η Athens Real Estate Expo (AREXPO), στις 7-9 Ιουνίου 2019, στο Helexpo Maroussi

Athens-Real-Estate-Expo

Στο διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον του Real Estate σήμερα, περισσότερο από κάθε άλλη εποχή, είναι έκδηλη η ανάγκη συνεργασιών, εξωστρέφειας και συνεχούς ενημέρωσης για τις εγχώριες και διεθνείς εξελίξεις, όλων των δομών που συνθέτουν το μωσαϊκό του κλάδου στην Ελλάδα.


Αυτήν ακριβώς την ανάγκη εκπληρώνουν η Χρυσή Ευκαιρία και η RM International με τη συνεργασία τους για την υλοποίηση της Athens Real Estate Expo 2019 (AREXPO), της πρώτης έκθεσης ακινήτων στην Ελλάδα που θα πραγματοποιηθεί από 7 – 9 Ιουνίου 2019 στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo Maroussi.

Εξειδικευμένοι επαγγελματίες από τους κλάδους των ακινήτων, των επενδύσεων, των ασφαλειών και των κατασκευών θα πλαισιώσουν και θα διαφοροποιήσουν την έκθεση.

Έτσι κάθε επισκέπτης και επαγγελματίας θα βρει ακριβώς αυτό που χρειάζεται!

Στους επαγγελματίες που συμμετέχουν δίνεται αναμφίβολα μια μοναδική ευκαιρία να αναδείξουν τις επιχειρηματικές τους δυνατότητες, ερχόμενοι σε επαφή με επενδυτές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Παράλληλες δράσεις, ομιλίες και θεματικές γνωριμίας θα δώσουν την ευκαιρία σε όλους τους συμμετέχοντες να ενημερωθούν για τις τάσεις και τα trends της αγοράς, να ανοίξουν τον επιχειρηματικό κύκλο γνωριμιών τους και να μετατρέψουν την Athens Real Estate Expo 2019 σε μια γιορτή αλληλεπίδρασης για τους επαγγελματίες του κλάδου.

Προφίλ επισκεπτών

Η AREXPO είναι μία ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά στο κοινό σας που αναζητά:

  • Εύρεση επόμενης κατοικίας
  • Εύρεση επαγγελματικού χώρου
  • Συμβουλές στην πώληση ακινήτων
  • Συμβουλές για διαχείριση ακίνητης περιουσίας
  • Ευκαιρίες επενδύσεων σε ακίνητα
  • Εξειδικευμένους επαγγελματίες στο χώρο του Real Estate
  • Ενημέρωση για τις μελλοντικές τάσεις στην αγορά ακινήτων

Για περισσότερες πληροφορίες: arexpo.gr

Print Friendly, PDF & Email

Απάντηση