Η Profilmedia παρούσα στην Ειδική Τελετή του Ομίλου Μυτιληναίου

τελετή

Μετά από πρόσκληση του κου Ευάγγελου Μυτιληναίου η Profilmedia και οι εκδόσεις Profil βρέθηκαν στην εκδήλωση του Ομίλου Mytilineos στο Ενεργειακό Κέντρο Αγ. Νικολάου Βοιωτίας.


Η ειδική τελετή «ΘΕΜΕΛΙΟΣ ΛΙΘΟΣ στην ενέργεια του αύριο» πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019 στα πλαίσια της θεμελίωσης του νέου Εργοστασίου Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας με Φυσικό Αέριο.

Το θεμέλιο λίθο τοποθέτησε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα σύμβουλο Ευάγγελο Μυτιληναίο, παρουσία του Ceo της General Electric Power Europe Michael Rechesteiner.

Την ειδική τελετή παρακολούθησαν εκατοντάδες προσκεκλημένοι, μεταξύ των οποίων μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου και του Κοινοβουλίου, πρεσβευτές χωρών όπου δραστηριοποιείται ο Όμιλος, επιχειρηματικός κόσμος από την Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και εκπρόσωποι από τον τοπικό και διεθνή τύπο.

τελετή
τελετή

Φωτογραφικά στιγμιότυπα από επιχειρηματίες του Κλάδου Αλουμινίου που συμμετείχαν: Δημήτρης Τζίκας (Εlvial), Γρηγόρης Τζιρακιάν και Ανούς Τζιρακιάν (Europa Profil Αλουμίνιο), Θεόδωρος Καντώνιας (Cosmos Aluminium), Νικόλαος Βλαχάκης (Νeokem).

Την εταιρία μας εκπροσώπησαν: ο Γεώργιος Γαζεπίδης και η Ραφαέλλα Γαζεπίδου.

Δείτε φωτογραφικό υλικό:

τελετή
τελετή
τελετή
τελετή

Απάντηση