Η ΠΟΒΑΣ για τις καταστροφές στην Εύβοια

καταστροφές

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία ΠΟΒΑΣ, εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια της για τον τραγικό χαμό οκτώ συνανθρώπων μας και την βαθιά θλίψη της για τις καταστροφές σε σπίτια και επιχειρήσεις από τις πλημμύρες που έπληξαν την ευρύτερη περιοχή της Εύβοιας ως αποτέλεσμα των ακραίων καιρικών φαινομένων.


Επισημαίνεται η ανάγκη εγρήγορσης όλων εκείνων των μηχανισμών της δημόσιας διοίκησης που μπορούν ως ένα σημείο να αμβλύνουν τις συνέπειες της θεομηνίας και να βοηθήσουν ανθρώπους και επιχειρήσεις την επόμενη μέρα, με δεδομένο ότι η μείωση της οικονομικής δραστηριότητα το προηγούμενο διάστημα λόγω της πανδημίας, αποτελεί σημαντικό παράγοντα δυσκολίας ανάκαμψης στη παρούσα φάση. Οι επιχειρήσεις δεν μπορούν να ανακάμψουν χωρίς την άμεση και γενναία βοήθεια του κρατικού μηχανισμού.

Ιδιαίτερα, η Πανελλήνια Ομοσπονδία στέκεται δίπλα στους συναδέλφους που έχουν υποστεί σημαντικές ζημιές στις επιχειρήσεις και στις περιουσίες τους εξετάζοντας όλα τα πιθανά σενάρια στήριξης των πληγέντων.

Η ΠΟΒΑΣ απευθύνει μήνυμα ενότητας σε ολόκληρο τον κλάδο για συμπαράσταση στους συναδέλφους μας, τηρώντας χαμηλούς τόνους και ίσες αποστάσεις με σεβασμό στους πληγέντες επιχειρηματίες, τους εργαζόμενους και την τοπική κοινωνία.

Απάντηση